10 manieren om het dagelijkse leven te verslaan

10 manieren om het dagelijkse leven te verslaan

"Ah, het leven van alledag!" – zucht mijn vriendin en trekt haar mooie neus op. Hij heeft nu al twee maanden geen bloemen meer, heeft borsjt en gestreken overhemden nodig, in de bioscoop – alleen op grote feestdagen.

En zo verder – tot in het oneindige. "Wat heb je gedaan om het te veranderen??" – Ik vraag. Zoals je zou verwachten, helemaal niets.

Het plichtsbesef is zo kortstondig

Laten we het hebben over een prachtige uitdrukking die we minstens één keer in ons leven hebben gebruikt.. "Waarom zou ik iets doen? Hij is een man – laat hem uitzoeken hoe hij me kan vermaken. Aan het eind van de dag moet hij gewoon alles voor me doen!".

Om te beginnen is niemand iemand iets verschuldigd. Er wordt geen rekening gehouden met kredietschulden en verplichtingen uit de arbeidsovereenkomst. De relatie tussen twee is in de eerste plaats een duidelijk en goed ingeburgerd schema van energie-uitwisseling. Maar op puur vrijwillige basis. God verhoede je om een ​​diamanten halsketting te eisen voor een pot borsjt en een nertsjas uit te schudden bij gestreken overhemden. Wanneer relaties van het niveau van vrijwillige toewijding naar het niveau van huurling vloeien, is dit, meisjes, niet langer liefde. Dit zijn goederenmarktrelaties. Bazaar, in één woord.

Eén poortspel

Een vriend van me kwam naar me toe om te klagen over een ex-vriendin, over wie hij, na een langdurige vrijgezel
het leven had de onvoorzichtigheid om te trouwen. In zijn verhalen trad de jongedame op als een soort harpijconsument, waarvan de essentie neerkwam op één woord: "Geven!" Omdat ze niet had gekregen wat ze wilde (de menselijke mogelijkheden zijn niet onbeperkt), gebruikte het meisje de tactiek van stille oppositie. Dat wil zeggen, ze viel gewoon stil en pruilde. In zo’n toestand was het bijna onmogelijk om zelfs maar een woord uit haar te trekken. Excuses, aansporingen – het was allemaal nutteloos. En zo precies tot het moment waarop de man die door de boycot aan de macht was gebracht, het begaf. Daarna spuwden de ogen van de patiënt, die op een natte plaats bleven, stromen van tranen, en "harteloze kwelgeest" stromen van beschuldigingen stroomden naar beneden. Overigens werd het meisje niet belast met huishoudelijke taken. Haar man, gewend troost voor zichzelf te creëren, heeft lang zijn leven opgebouwd met de hulp van een huishoudster, een kok en tal van huishoudelijke diensten. Madame kon alleen maar op haar lauweren rusten en de zeer emotionele sfeer creëren die van een huis voor een man een echt thuis maakt. Maar blijkbaar hebben de woorden van mijn moeder dat haar dochter een zuivere diamant is, waarmee iedereen zou moeten overwegen dat het geluk zich als een geschreven zak haast, hun vuile daad hebben bewezen. Na een maand of twee te hebben geleden, zette mijn vriend, zonder lange gesprekken, de jongedame de deur uit. "Hoe komt het, – het verlaten meisje was verontwaardigd, – ik deed alles voor hem!" Op de vraag wat precies, was het antwoord: "Nou, ik woonde bij hem!"

Liefde en relaties in het algemeen zijn geen eenzijdig spel. Als je iets eist, wees dan bereid om iets terug te geven. Maar niet onder dwang en niet onder dwang, maar vrijwillig, met een oprecht verlangen om iets te doen dat je partner behaagt. Mannen zijn zich terdege bewust van de geringste onwaarheid.

Volledige controle. Achter mezelf.

Of hier is een voorbeeld uit een ander vliegtuig. In het stadium van de snoepboeketperiode was de wens om de heer te verrassen blijvend. Je hebt ongelooflijke nieuwe kapsels uitgevonden, de techniek van make-up onder de knie, nooit gescheurd ondergoed aangetrokken. Over het algemeen zorgden we volledig voor onszelf. Wat zorgt ervoor dat mensen zo dramatisch veranderen nadat ze zichzelf onder hetzelfde dak bevinden? Waarom dwaalt een meisje tot het middaguur door het huis met onreine tanden, verward haar en een gescheurd T-shirt? Ah, hij is het zelf?

En je denkt niet dat hij het is door de traagheid van jou "spiegels"? Je ontspande – en hij realiseerde zich dat je ook niet langer de moeite kunt nemen om superman te spelen. Trouwens, in een mannenblog werd ooit geschreven dat een kus, waarbij mannenlippen worden ondergedompeld in een dikke laag voedende crème op de wang van een meisje, bijna walging kan opwekken voor deze bezigheid..

Mijn grootmoeder had een vriendin. Of ze zong in de opera, of ze speelde in het theater. Haar minnaars werden niet overgeplaatst, en tegelijkertijd aanbad haar man, die al meer dan een halve eeuw bij haar had gewoond, haar tot de laatste dag. En volgens geruchten heeft hij haar nooit bedrogen. Dus als ik naar haar toe ging, was ze altijd in volle jurk, met styling en make-up. Ik ging kapot en vroeg hoe laat ze opstond. Het antwoord zette me op beide schouderbladen: "Je weet wel schat, niet later dan zes uur ’s ochtends". Kijkend naar mijn hangende kaak, zei de dame (ze durft haar oma niet te noemen) dat ze altijd anderhalf uur eerder uit bed komt dan haar man. "En schat, hij heeft me in mijn hele leven nog nooit als een losgelaten persoon gezien". Trouwens, de Duitse Eduardovich zelf was overal een man – tot afgunst van alle omringende roddels. Een statige, slimme officier, in één woord. Iets zegt me dat het punt hier niet alleen in het boorlager zit. Weinig man, kijkend naar een mooie vrouw naast hem, wil eruit zien als een matras tegen haar achtergrond en een hobbel in een gescheurde sneaker.

De moraal van deze fabel is zo simpel als die pantoffel. Meisjes, je wilt geliefd zijn zoals de eerste dag, net als de eerste keer – als je jezelf alsjeblieft in originele vorm houdt. Mannen, weet je, zijn buitengewoon verrast als ze, nadat ze zich ’s avonds naast een schoonheid hebben gevestigd,’ s ochtends ontdekken dat er een goblin in huis is beland. Verberg je krulspelden, vette crème, verhalen over cellulitis en andere enge damesdingen samen met gescheurde T-shirts en smerige pantoffels. Laat het je kleine vrouwelijke geheimen zijn.

En de laatste van het geweldige delen. Het is een lief woord "vrije tijd" en deze geliefde gesel van ons – "gedenkwaardige data". Je herinnert je niet de laatste keer dat je in de film en op Tahiti was, je bent niet uitgenodigd in een restaurant, en hij vergeet met benijdenswaardige consistentie je verjaardag, de verjaardag van je kennis / huwelijk / eerste kus / de lijst gaat maar door en Aan. Dit is het moeilijkste moment, maar het is gemakkelijk te egaliseren. Er zou een verlangen zijn.

Ten eerste, als het gaat om gedenkwaardige dates, accepteer dan dat mannen hier niet zoveel belang aan hechten als we gewend zijn. Ja, ze hebben daar maar een kort geheugen voor "onzin". Meisjes, maar als je erover nadenkt, is de verjaardag van de eerste wandeling in Neskuchny Garden echt zo klein. En het is beter om een ​​maand van tevoren aan een verjaardag te herinneren. Met de onmisbare vervlechting van wensen voor een cadeau tot een onopvallend gesprek. Met vermelding van de exacte vorm, kleur, maat en verkoopadres daarvan. Misschien is de verrassing een beetje ingevet, maar onaangenaam zal het zeker niet zijn..

Ten tweede, wie zei dat het organiseren van gezamenlijke vrijetijdsbesteding een mannenberoep is? Ik begin te denken dat Coco Chanel opgewonden raakte door ons in een broek te kleden. Het voortouw nemen. Koop bioscoopkaartjes, een uitnodiging voor een modieuze openingsdag, geef hem rolschaatsen, ski’s, een scooter, een weekendje Parijs. Hoe transparanter de hint, hoe groter de kans dat een man het begrijpt. En als hij het echt leuk vindt om op de bank te liggen met een krant voor de tv vanwege zijn natuurlijke luiheid en traagheid. Welnu, wat kunt u doen, wat u water gaf, is gegroeid. Het enige dat overblijft is om te houden van wat je hebt gegeven of om verder te zoeken. Onthoud in ieder geval: ons geluk ligt niet alleen in onze handen, maar ook in duizenden leuke kleine dingen..

10 manieren om het dagelijkse leven te verslaan.

1. Spelen. Zelfs saai afwassen en algemene schoonmaak kan in een spel worden veranderd. Het appartement is het schip, hij is de kapitein, jij bent de kajuitjongen. Het is de bedoeling dat je het dek op rang scrubt..

2. Zorg altijd voor een goede conditie. Wat is een iets eerdere stijging dan normaal, vergeleken met het genot in zijn ogen, wanneer je hem het ontbijt op bed serveert met een lichte styling, onopvallende make-up, in een kanten negligé? Overigens is het de moeite waard om 21 dagen in dit ritme vast te houden – en tegen 22 zal het al een gewoonte worden..

3) Gooi al je favoriete gescheurde T-shirts, sneakers, uitgerekte joggingbroeken weg of verstop ze. Koop een mooi huispak. Een paar is beter. Laat ze zowel uitrusting omvatten voor het geval er plotselinge gasten aankomen in het huis, als erotische gewaden, kanten pyjama’s, overhemden, enz..

4. Leer koken. Zet tenminste bevroren croissants in de oven en zet espresso (voor een romantisch ontbijt) en maak pasta bolognese (voor romantische diners in Italiaanse stijl).

5. Improviseren. Hetzelfde romantische diner hoeft niet uitgesteld te worden voor het weekend. Wat weerhoudt je ervan om op woensdagavond de hoofdlichten uit te doen, kaarsen aan te steken en te kletsen bij een glas wijn? Als culinaire hoogstandjes uw macht te boven gaan, werken afhaalservices de klok rond.

6. Verrassing. Laat hem zien wat een buitengewone vrouw met wie hij zich nooit zal vervelen, de Voorzienigheid hem heeft geschonken.

7. Lach vaak. De mijne kan zelfs de meest verliefde man afschrikken.

8. Leer dankbaar te zijn. Dank voor alles, zelfs voor de kleine dingen. Uitdrukking: "Bedankt om te zijn" een veel sterker cement voor het fundament van uw relatie dan een opsomming van de gebreken en gebroken beloften.

9) Onderhandel niet in een relatie – "jij voor mij – ik voor jou". Alles wat je geeft – geef vanuit de ziel. Geniet van de vreugde die je aan een ander geeft.
En nog belangrijker, doe het allemaal vrijwillig. Nadat je iets goeds hebt gedaan, moet je de man er zes maanden niet aan herinneren. Zorg ervoor dat hij alles onthoudt. En je komt honderdvoudig terug.