35 mannelijke mythen over seks

35 mannelijke mythen over seks

Inhoud

De belangrijkste mannelijke mythen over seks ontmaskeren via de lippen van de meisjes zelf. Let op.

1. Als de partner geen orgasme heeft gehad, betekent dit dat je het niet goed hebt geprobeerd.

Hoogstwaarschijnlijk betekent dit dat ze even nadacht over het feit dat het leuk zou zijn om de scheuren in het plafond te verdoezelen, en haar stop miste. Volgens de meisjes zelf is een orgasme meestal niet het resultaat van wrijving, maar van de mentale inspanning van de meesteres. Soms lukt het haar gewoon niet, en heb je er niets mee te maken. Maar op zulke dagen is een meisje blij voor je, en geloof me, je emoties betekenen soms meer voor haar dan die van haar. Je orgasme mag echter niet het enige hoogtepunt in haar leven zijn..

2. Meisjes houden niet van snelle seks

Vervanging van concepten. Sterker nog, ze vinden het niet leuk als alles te snel in bed eindigt. Maar als passie je betrapt in een lift, op een trapladder tijdens renovatie of in een bos vol met champignonplukkers, dan is dit een heel andere zaak. Ze heeft misschien geen tijd om in korte tijd een orgasme te ervaren, maar dat maakt niet uit. Verwarring en ongemak worden goedgemaakt door uw vermogen om toe te geven aan impulsen. Om de een of andere reden waarderen meisjes het.

3. Normale mensen doen geen zelfgemaakte porno

Je partner overtuigen om seks te hebben voor de camera kan om twee redenen moeilijk zijn. Ten eerste: ze heeft het nooit geprobeerd en is bang dat het slecht zal aflopen. Ten tweede: ze heeft het al op de een of andere manier geprobeerd en is bang dat het weer slecht zal aflopen. Andere bezwaren heeft ze in de regel niet. Toegegeven, het is noodzakelijk om haar deelname aan het filmen zo subtiel mogelijk aan te bieden..

Beloof het meisje dat ze als eerste naar het materiaal zal kijken en alles kan wissen als ze het niet leuk vindt. Hou je aan je belofte.

Overtuig haar ervan dat niemand de opnames zal zien, behalve jullie twee. En houd je weer aan de belofte.

Probeer te begrijpen waar het meisje precies verlegen over is, en schiet haar neer zodat het probleemgebied niet in beeld valt. Als je borsten te groot zijn, verwijder je partner dan niet die op je rug ligt, anders verspreidt het meesterwerk van de evolutie zich. En als een meisje verlegen is over haar dijen, kleed haar dan in zwarte kousen. Ze zullen de lijnen gladstrijken en de benen visueel langer maken. Ja, en laat haar niets doen voor de camera! Laat haar alles zelf regisseren.

4. Seks moet altijd worden voorafgegaan door voorspel.

Zie punt 2. Soms veroorzaakt een ongebruikelijke omgeving een zo grote toename van hormonen dat opwarmen niet meer nodig is. Alleen tijd te verspillen!

5. Meisjes vinden het heerlijk als seks voor altijd duurt.

“Een lange tijd is over het algemeen geweldig, maar het woord” eindeloos “is op de een of andere manier eng”, zeiden de respondenten met één stem. Na drie uur puffen zal elk meisje beginnen te denken dat het simuleren van een orgasme niet zo’n domme uitvinding is..

6. Je moet tegelijkertijd een orgasme bereiken

Als je iets nodig hebt tijdens seks, is het om te ontspannen en jezelf niet in pseudo-beperkingen te plaatsen. Elke poging om zich aan een partner aan te passen, ontkent de aangename sensaties. Zelfs de meest harmonieuze stellen ervaren in slechts één op de tien gevallen tegelijkertijd een orgasme. En waarom?

7. Eerste seks met een nieuwe partner zou geweldig moeten zijn.

De eerste seks is niemand iets verschuldigd. En totdat je je partner onder de knie hebt en de opwinding kwijt bent, heeft seks het recht om zo-zo te zijn. Meisjes weten dit beter dan wij en beschouwen het tweede geslacht als indicatief. Heel wijs van hen.

8. Het zwakkere geslacht wil minder vaak seks dan wij

Het is gewoon dat een man historisch gezien de rol van agressor heeft gespeeld. En de meisjes zeggen: “Heel vaak zijn er situaties waarin ik seks wil en als een dwaas zit te wachten tot jij het raadt.”.