8 slechte seksgewoonten

8 slechte seksgewoonten

Slechte gewoonten zijn anders, en het blijkt dat ze zelfs bij seks niet kunnen worden vermeden. Maar een persoon kan zo goed met hen opschieten dat hij zich soms niet eens realiseert dat een bepaalde handeling een gewoonte bij hem is geworden, en een negatieve..

Seksuele onderzoekers ontdekten dat de meeste (60 procent) mannen het meest geïrriteerd zijn door seksuele kilte bij vrouwen, en egoïsme in bed is het meest irritant voor vrouwen bij mannen..

Er zijn veel artikelen geschreven over hoe het verkeerd en fundamenteel verkeerd is dat vrouwen een orgasme uitbeelden, en dat mannen zich van de muur afkeren en in slaap vallen, dus hebben we besloten het voor de hand liggende niet meer te bespreken..

Velen zijn geïrriteerd door verschillende slechte gewoonten van een partner, maar meestal uiten partners deze beweringen niet om hun soulmate niet te beledigen. Wat een slechte seksgewoonte kan worden genoemd en hoe je er vanaf kunt komen?

een. "Mooi" seks

Eerlijk gezegd is het zelfs interessant wie op het idee kwam dat seks een verplicht voorspel op de lange termijn is, schilderachtig mooie poses vol passie, lome zuchten, enz..

Waarom is het nodig om van seks een hele voorstelling te maken, waarin elke scène minstens een Oscar waard is? Misschien omdat we te veel Hollywood-liefdesfilms kijken?

Elke seks is mooi als het plezier geeft.
aan beide partners. Het maakt niet uit hoe je buigt, hoe je ook kreunt in zijn oor, als dit alles vergezocht is, zal het nog steeds lelijk worden.

Weg met de gewoonte om seks te hebben "zoals in de films" kan. Probeer bijvoorbeeld seks te hebben op de hooizolder of op een watermatras (aangezien het de eerste keer is) – je zult zien dat alles niet zo mooi en ontroerend zal zijn als in de films.

2. Te serieus

Veel mensen met een goed gevoel voor humor worden extreem lichtgeraakt in bed..

"Ik wilde al heel lang een romantische avond voor mijn man regelen, want zoiets hebben we nog nooit gehad. Bereid een licht avondmaal voor, dekte de tafel, plaatste kaarsen.

Hij kwam thuis van zijn werk, we aten. Het was alsof ik naar de keuken was gegaan om de afwas te doen, en ik trok het ondergoed aan dat ik speciaal had gekocht. Ik merkte niet dat ik het prijskaartje niet had verlaagd. Bleef precies op de beker. Grotendeels mooi geschreven "230 $".

Hij lachte heel lang en luid. En ik was erg van streek. ik heb het zo hard geprobeerd. "

Zowel verdrietig als grappig. Maar was het de moeite waard om beledigd te zijn en zijn lach zo serieus te nemen? Ze schreef niet hoe de romantische avond eindigde, maar het is niet verwonderlijk als het beledigend was, niet seks..

Maar je zou samen kunnen lachen om deze situatie, maar steun gewoon zijn lach.

Het is gemakkelijk om van de gewoonte om serieus te zijn in bed af te komen: meer humor, ook al is het in eerste instantie nep, en alles zal veranderen..

3. Verspilde woorden

Dit punt betreft voornamelijk vrouwen, hoewel er onder mannen originelen zijn die elk van hun daden met woorden begeleiden.

"Ja, lager, zo. Kus hier. Nog een kus. Pat. " Het voelt alsof je gewoon een audiogids krijgt over het lichaam van je partner, maar het ergste is dat deze gids de persoon is van wie je houdt..

En de daad van passie verandert praktisch in een anatomische les. Ik vraag me af wat er gebeurt als je hem aait, niet waar hij van plan was? En wat gebeurt er als hij zijn lippen niet aanraakt waar ze het vroeg?

Maar het is waarschijnlijk nog aanstootgevender om te horen: "Nou niet hetzelfde!". Je geeft jezelf aan de persoon, legt je ziel in elke beweging en hij reageert – "Zo niet!". En hoe je erop moet reageren?

Het is erg moeilijk om van zo’n gewoonte af te komen. Maar het is het proberen waard. Je kunt het proberen wanneer je maar iets wilt zeggen,

een partner kussen (in de nek, op de schouder, enz.). Of kreunen, wat nog erotischer is.

4. Netheid staat voorop

Een veelgemaakte fout. Nee, tegen hygiëne in heeft natuurlijk niemand iets, maar.

Nacht van liefde. Moe en hij en zij knuffelen elkaar in een vlaag van hartstocht, en dan. Ze breekt uit zijn omhelzing: "Ik sta onder de douche lieverd". En bladeren. Het geluid van water is te horen vanuit de badkamer, hij ligt perplex in bed. "Ben ik echt zo walgelijk voor haar?"

Maar er is niets vreemds aan het feit dat hij dat denkt, nee. Hij wilde haar na de seks strelen, alle tederheid schenken, zijn gevoelens belijden met kussen en aanrakingen.

En ze ging wassen. Is seks echt vies voor haar, waarna je meteen naar de badkamer moet rennen?

Dezelfde situatie kan precies het tegenovergestelde worden voorgesteld, wanneer een man onmiddellijk na de seks onder de douche gaat..

Wil je de gewoonte doorbreken? Probeer samen te douchen. Of overmeester jezelf en ga tenminste een beetje in de armen van je partner liggen. 10-15 minuten zonder douchen is niet dodelijk.

5. Obsessie met je gevoelens

Vreemd of niet, maar toch wenden veel mannen zich toch tot seksuologen met klachten die hun partner hebben "liggend in bed met een logboek".

Nee, ze krijgt plezier, het is te zien. Maar tegelijkertijd doet ze geen enkele moeite om de partner te plezieren.

Die mannen zijn erg beledigd die, als reactie op cunnilingus, verwachtten een pijpbeurt te krijgen – en niet kregen.

Niet dat ze hun partner mondeling streelden, maar toch. Als reactie op hints en verzoeken – een verbijsterde blik en beledigd "U hoeft het niet meer te doen".

Natuurlijk is de partner blij om te zien hoeveel plezier zijn liefkozingen, aanrakingen en kussen haar geven, maar tegelijkertijd heeft hij ook het verlangen om in ieder geval soms gewoon te ontspannen en te genieten, alles aan de partner overlatend..

Hoe kom je van de gewoonte af? Denk niet alleen aan uw gevoelens, maar ook aan de gevoelens van uw partner. En reageer met liefkozing voor liefkozing.

Waarschijnlijk zal het nooit mogelijk zijn om er volledig achter te komen of bescheidenheid in bed een subtiliteit van de natuur is, de kosten van opvoeding of een complex.

Het is gemakkelijk om de verlegenheid van een vrouw op de eerste, tweede of derde nacht met een nieuwe partner uit te leggen.

Maar als de nacht 1001 is en een vrouw zich nog steeds schaamt om seks te hebben in het licht of haar positie te veranderen, is dit al nogal vreemd..

Als je hier niet vanaf komt "gewoonten", de situatie zal elke dag erger worden.

En een man zal zijn uitverkorene nooit naakt zien in het daglicht – ze zal zich verbergen "onder zeven gewaden", zal blozen en bleek worden, maar zo "losbandigheid" zal zichzelf niet toestaan.

Weg met de gewoonte om in bed te liggen "Miss Modesty" dat kan, als je je volledig realiseert dat deze man jou heeft uitgekozen, wat betekent dat hij altijd en overal van je houdt.

En ook met heel je hart voelen dat je je uitverkorene maximaal plezier wilt geven. Over het algemeen kun je van deze gewoonte afkomen door jezelf te veranderen..

7. Orale seks "op vakantie"

Niet zo zeldzaam, en vaker in gezinnen "met ervaring". En hoe meer ervaring, de "feestelijk" (dat wil zeggen, gewoon minder vaak) orale seks bij een stel.

Om hem een ​​pijpbeurt te geven, moet er iets bijzonders gebeuren: hij zal bijvoorbeeld zonder reden, zonder reden een prachtige avond voor ze regelen. Pijpen doet respectievelijk als een geschenk van haar. Als beloning voor een geweldige avond.

Om hem te laten cunnilingus, moet er ook iets gebeuren: ze moet bijvoorbeeld de felbegeerde spinhengel voor hem kopen. Nou ja, of gewoon 8 maart zou moeten komen.

Deze voorbeelden zijn natuurlijk overdreven, maar het punt is "feestelijk" orale seks is duidelijk.

Gewoonte "behandeld worden" gemakkelijk, en tegelijkertijd heel moeilijk: sta jezelf in ieder geval soms toe om zonder reden oraal genot te bezorgen. Alleen maar. Omdat hij je dierbaar is.

8. "Zoete wraak"

Alles is buitengewoon eenvoudig. Je partner hield zich bijvoorbeeld in, je hebt 3 keer een orgasme bereikt en wil hem nu zeker bedanken..

Je realiseert je dat hij erg moe is en besluit dat pijpen de meest correcte optie is. "zoete wraak". En het zal goed voor hem zijn, en "stam" hoeft niet.

"Waar is de fout??" – waarschijnlijk zul je zeggen. En de fout is dat de partner je misschien gewoon wil plezieren..

Hij genoot van de manier waarop je de top van passie bereikt. Hij hield ervan om je zomaar te kussen en te aaien, zijn gevoelens te uiten zonder er een antwoord op te eisen. Hij is ook moe.

Maar – dit zal de partner niet wegduwen, om haar niet te beledigen. Het is mogelijk dat hij netjes hint naar wat niet waard is "om de rekeningen te betalen".

Maar de partner is tenslotte vastbesloten om hem net zoveel plezier (zo niet meer) te geven als ze heeft ontvangen.

Van deze slechte gewoonte afkomen is eenvoudig: begin gevoeliger naar je partner te luisteren dan voorheen. Probeer te vangen wanneer hij wederzijds plezier wil, en wanneer – om je te omhelzen en in slaap te vallen.