Alles wat je misschien liever niet weet over vrouwelijk orgasme

Alles wat je misschien liever niet weet over vrouwelijk orgasme

Je kunt je energie niet meer tevergeefs verspillen: toch doen alle vrouwen alsof. Zelfs degenen die echte orgasmes hebben. Dat is tenminste wat ze ons vertelden. Hoewel hier misschien een soort van misleiding op de loer ligt..

Het is algemeen aanvaard dat het krijgen van een orgasme vrijwillig en voor het grootste deel plezierig is. Natuurlijk geaccepteerd door jullie mannen. Omdat de relatie van de vrouwengemeenschap met deze pieken van plezier buitengewoon gespannen is, is het absoluut niet nodig om u te wijden aan al die subtiliteiten. Om precies te zijn, het is zelfs gecontra-indiceerd. Kortom, onthoud: nadat ik heb gezegd wat ik nu ga zeggen (namelijk: alle meisjes zonder uitzondering geven je regelmatig een neppe onder het mom van een echt orgasme), ik loop in de eerste plaats een groot risico om de toorn op me te nemen van zusters naar geslacht, en -tweede, om op zijn minst een volwaardig intiem leven te verliezen. Je zult het niet geloven, maar voor de eerste keer zullen we niet specificeren hoeveel jaar schrijfactiviteit ik zelfs dacht: moet ik een pseudoniem gebruiken? “Alles” – zo blijkt, ook ik, wat betekent dat ik persoonlijk geluk niet als een hogere vergoeding zal zien. Zou je je bijvoorbeeld gaan verdiepen in een simulator als er miljoenen meisjes rondlopen wiens orgasmes gemakkelijk en natuurlijk gebeuren, zodra je een elastische band uit een slipje klikt? Dus andere normale jongens zouden niet … Maar ik haast me om je te verzekeren, beste lezer: er zijn niet zulke mensen in de natuur om altijd en ten koste van “één” af te maken. Er zijn er geen en er worden geen leveringen verwacht in de nabije toekomst. Ja, en ik vertelde over mijn martelingen helemaal niet om een ​​traan van medeleven van je te persen (maar van de redactie – een salarisverhoging), maar om je te laten beseffen hoe delicaat het onderwerp is dat we nu gaan bespreken..

De onuitgesproken vrouwencode leert ons meisjes om tot het laatst te ontkennen. Gesimuleerd orgasme, zegt u? We hebben geen idee waar dit over gaat. En als je zoiets hoorde van je vrienden of van de tv, dan heb je het zelf nooit met iemand gedaan. We weten helemaal niet hoe het moet. Zoiets handig als het statuut van beperkingen werkt hier niet: om toe te geven, zeggen ze, ja, het gebeurde vanwege jeugd en onervarenheid – dit is de rest van je leven onder verdenking lopen. Dit betekent dat zelfs met de man die er zeker van zal zijn dat de clitoris ergens in de navel is, we zullen proberen om een ​​orgasme te ervaren, gewelddadig en lang, alles zoals je wilt..

Kortom, het achterhalen van de waarheid zal voor jou zeker niet schijnen (tenzij je ons injecteert met een waarheidsserum). Nee, je kunt natuurlijk toegeven aan de overtuiging van psychologen en proberen te beginnen met een meisje dat mensen in witte jassen een ‘vertrouwelijk gesprek’ noemen. Maar u begrijpt dat het één ding is om zo’n advies te geven, en iets anders om het in praktijk te brengen. Idealistische foto’s, wanneer geliefden op de rand van het bed zitten en beleefd bespreken of ze ijskoud is, of dat hij een kleintje heeft – dit komt meer uit het rijk van sciencefiction. In het echte leven leiden dergelijke gesprekken tot een nog grotere stroom leugens, en soms zelfs tot ruzie met steken..

Ik hoop dat je nu geen meisje bij de hand hebt dat aan de muur kan worden vastgepind met de vraag: “Nou, je imiteert toch niet?” Maar ik bleek het te zijn, die naar het schijnt niets te verliezen heeft (ik waarschuw je meteen: er is misschien niet zo’n gelegenheid om eerlijk te spreken, dus, beste lezer, haast je niet om te weigeren). En laten we nu onze verbeelding uitrekken en ons voorstellen: jij en ik hebben op het MAXIM-dossier gezworen de waarheid te vertellen en niets anders, en nu zijn we kalm en openhartig de situatie aan het bespreken. Zodat iedereen niet beledigd is, zullen we doen alsof ik mijn woord bewaar namens het vrouwelijke publiek, en u, respectievelijk, van de mannelijke helft van de mensheid. Vervolgens geef ik een transcriptie van ons mogelijke gesprek met jou..

U. Imiteer dan … En hoe lang geleden?

I. Ja, het is lang geleden. De basisprincipes van simulatie werden door ons gelijktijdig met het schoolcurriculum begrepen, en door vooral gevorderde gebruikers – zelfs eerder dan gepland. En dat heeft niemand ons geleerd: helemaal alleen en, zoals ze zeggen, rekening houdend met de wensen van de werkende mensen. Het is niet aan mij om u te vertellen hoe de jongeren die nog maar net het pad van de ondeugd zijn betreden, op kwantitatieve indicatoren fietsen. Is het moeilijk voor ons, of wat? Aan het begin van de seksuele activiteit wist ieder van ons waarschijnlijk al hoe we tot honderd moesten tellen, dus in antwoord op de vraag van de vriend werd elk nummer dat aangenaam in zijn oor was, brutaal gebeld. Toegegeven, de jongens van die tijd waren minder veeleisend dan jij. Of misschien begrepen ze op subkernniveau alles goed over ongelijke startkansen. Immers, terwijl je algebra oversloeg omwille van sensuele genoegens, deden we hetzelfde, zoals ze zeggen, voor het bedrijf, omdat er in principe geen sprake was van echt vrouwelijk geluk krijgen.

U. Maar nu heb je al ervaring opgedaan, hormonen – en je liegt sowieso. Waarvoor?

I. Waarom stel je domme vragen? Welnu, wat moet je vervangen door de zin “Ben je klaar?” op een vergelijkbare betekenis, maar laat ons op zijn minst speculatieve manoeuvreerruimte? Oordeel zelf, aan de lijn “Baby, was je goed?” (met de nadruk op ‘goed’ en niet op ‘was’) kun je antwoorden met honderd mooie woorden, beginnend met ‘magisch’ en eindigend met ‘verdoofd’ (en dit alles zal de puurste waarheid zijn, want in seks orgasme, er zijn veel andere positieve aspecten) … Je houdt ervan om vragen te stellen die ons dwingen om ofwel een krachtig “ja” of een even krachtig “nee” te zeggen. Ieder van ons, die minstens één keer de blik van een man heeft gezien die de optie “nee” volgt, zou beter zijn mond naaien met een harde draad dan dit nog een keer zeggen.

U. Geef toe: je liegt in onze ogen, en dan bespreek je in het gezelschap van je vrienden hoe slim je alles hebt geregeld?

I. Weet je, meisjes hebben hun eigen geheimen. Ook van andere meisjes. En geef geen fuck om vrouwelijke solidariteit. Bovendien is het veel aangenamer om bij je vrienden te klagen dat je je benen nauwelijks kunt kruisen dan om gebrandmerkt te worden als een ijskoude verliezer, bij wie de afgelopen zes maanden “maar een klein beetje zouden zijn – en alles gebeurde”. Kortom, luister naar ons, jongens, via ene Rocco Siffredi. In die zin zijn we voor bedrijfsethiek, wat ons niet toestaat om informatie die we in de slaapkamer hebben ontvangen, vrij te geven..

U. Begrijp me niet verkeerd, maar het lijkt erop dat je zelf niet zo goed begrijpt wanneer en hoe je zo’n orgasme kunt krijgen …

I. Zo is het. Het vrouwelijk orgasme is zo onvoorspelbaar dat, vrees ik, zelfs Pavel Globa niet zeker zou kunnen weten of Venus vandaag astrologisch gezien naar zijn Tamara zou kijken in het huis van huwelijkscontacten. Hoe kunnen we voorspellen hoe uw woord en daad op ons zullen reageren! Om eerlijk te zijn, ons vrouwelijk geluk kan alles afschrikken. Zelfs onszelf. Als ik bijvoorbeeld de stretch thuis betreed, merk ik plotseling dat in een drukke positie mijn borsten er op de een of andere manier vreemd uitzien, of, gooi me een donder, slecht geëpileerde bikinilijnen – dat is alles, ik zal een orgasme krijgen. Of, laten we zeggen, de temperatuur van de benen: een beetje een beetje, en Nederlandse seksuologen hebben ontdekt dat meisjes met ijzige hakken zich nauwelijks kunnen ontladen. Dus bedenk later wat u van een heer moet eisen: een sessie orale seks of een balkon isoleren?

U. Kun je niet gewoon zeggen dat er geen orgasme was en gezamenlijk beslissen waar je het kunt krijgen? We zijn tenslotte allemaal volwassenen, zo lijkt het, mensen. Dus waarom zou u zich niet op de juiste manier gedragen??

I. Dat is het juist, die volwassenen. Laten we zeggen dat je dertig jaar hebt geleefd, in de zin van een seksleven hebt geleefd en er zeker van was dat geen enkel meisje ontevreden onder je vandaan kwam, en hier zijn we met onze verklaringen. Hoe kun je ?! Zeker na alles wat je voor ons hebt gedaan! We hebben gezien hoe je het probeerde, ons onschatbare orgasme krijgen, en nu zien we hoe je comfortabel naast je ligt. En zijn er in het algemeen veel enthousiastelingen onder jullie die, nadat ze hebben gehoord “Het is te vroeg voor jou, man, om te ontspannen”, opgewekt zullen terugkeren naar de oorspronkelijke versie? Probeer het niet te begrijpen, geloof het maar op mijn woord: simulatie is een renteloze vertrouwenskrediet en op de een of andere manier zelfs een compliment. Zouden we in het belang van een man uit de categorie willekeurig (of volkomen hopeloos) zo ijverig zijn, ligamenten scheuren, een manicure verpesten? Als we je opvrolijken met wellustig gekreun, dan is niet alles verloren. Preciezer gezegd: nog niet alles is gevonden, maar dat zal het zeker worden. Uiteindelijk, als u ons triggermechanisme niet alleen onder de knie hebt, kunnen we u altijd subtiel hints geven, u een nuttig artikel uit het tijdschrift geven.

U. Over de artikelen trouwens. We hebben ze zorgvuldig bestudeerd – er zijn symptomen! Kan het echt allemaal worden vervalst??

Ja, ik zal je vertellen als journalist, en ook als vrouw in combinatie: het belang van materialen in het formaat ‘24.5 manieren om een ​​echt orgasme te onderscheiden van een nep-orgasme (vergeef me, in godsnaam, het is niet 25: de auteur begonnen met drinken) ”is sterk overdreven. Wat schrijven mijn collega’s hier meestal over? Baarmoeder gromt en rollende ogen? Niet alleen afgestudeerden van GITIS kunnen zoiets uitbeelden, zoals u wellicht vermoedt. Blozen en transpiratie verschijnen vanzelf – we spelen tenslotte geen Tetris met je, maar consumeren calorieën. Oh ja, het samentrekken van de intieme spieren. Het feit dat ze iets dieper liggen dan de rest, wil niet zeggen dat ze onhandelbaar zijn. Trouwens, hier is nog een belangrijk punt: zelfs als we bewust stuiptrekken, en niet vanwege het onvermijdelijk naderende orgasme, is het alleen maar goed voor ons allemaal. Deskundigen weten het zeker: twintig weeën per dag kunnen het erotische potentieel van een meisje verbeteren. Een hoogwaardige simulatie van een orgasme is dus niets meer dan een training van het echte.

U. En je bent niet bang dat wanneer er een echte gebeurt, het verschil tussen het en een reeks eerdere vervalsingen niet alleen voor jou duidelijk zal zijn, maar ook voor ons.?

I. Hier zijn muizen, verkeersagenten en worden dik – we zijn bang, maar dit, het spijt me, nee. Laat het je weten, meisjes hebben niet alleen een rijke innerlijke wereld, maar ook een assortiment aan orgasmes – op type, duur en helderheid. Over de onlangs gespeelde kun je altijd zeggen: “Ja, het was zo, rotzooi, zwakke clitoris.” Maar we zullen de echte ontmoeten met applaus en vuurwerk – ze zeggen dat er een wonder is gebeurd: een vriend gaf ons een super-turbo-koninklijk-meervoudig vaginaal orgasme, dat, als een totale zonsverduistering, eens per eeuw voorkomt. De praktijk leert dat jongens, geïnspireerd door zo’n ongekende vangst, onmiddellijk vergeten hoe het vrouwelijke geluk eruitzag en klonk dat nachten eerder gebeurde..

U. Wacht, ik begrijp het nog steeds niet: wie is de schuldige – wij of jij?

Ik behoor van niemand. Seksuele vriendschap gewonnen. Ja, en nog een ding. Zelfs als je een woord uit dit artikel niet begrijpt, probeer dan één belangrijk ding te begrijpen: om vrouwelijk geluk te bereiken, zijn twee voorwaarden nodig: a) veel en grondig seks met ons hebben; b) stel minder vragen.