Armodafinil VS Modafinil | Welke te kiezen??

Armodafinil VS Modafinil | Welke te kiezen??

Disclaimer: de inhoud die hier wordt verstrekt, is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden. Het biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling. Als iemand een van deze smartdrugs moet gebruiken, moet hij eerst een arts raadplegen.

Armodafinil en Modafinil zijn twee noötropica die een vergelijkbare functie vervullen. Biologisch werken ze op dezelfde manier als stimulerende middelen zoals Concerta en Adderall door het dopaminegehalte in de hersenen te verhogen. Zowel Armodafinil als Modafinil zijn door de FDA goedgekeurd en worden gebruikt om overmatige slaperigheid overdag te behandelen en de waakzaamheid te verbeteren.

Desalniettemin zijn er kleine verschillen tussen hen, waardoor mensen de vraag stellen: “Armodafinil versus Modafinil, welke is het meest effectief?Dit is een oprechte zorg voor mensen die lijden aan aandoeningen zoals obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie of ploegendienststoornis. Het belangrijkste doel van het nemen van medicijnen is om verlichting te vinden van de symptomen van een aandoening zonder de bijwerkingen van de medicatie te ervaren.

Er zijn veel factoren die bepalen of u Modafinil of Armodafinil moet gebruiken, zoals: Hoeveel kosten de medicijnen? Welke chemicaliën zitten er in de medicijnen?? Zijn beide geclassificeerd als Schedule IV niet-narcotische drugs?

Zal ik negatieve bijwerkingen ervaren?? Welke is het sterkst? Hoe lang duurt het voordat ze beginnen te werken en wat is hun halfwaardetijd?? Al deze vragen en meer zullen worden beantwoord in deze uitgebreide recensie van Armodafinil vs Modafinil. Aan het einde van het artikel weet u precies welk medicijn (ook bekend als nootropic) het beste voor u werkt.

Modafinil en Armodafinil – een historische context

Het medicijn Modafinil is afkomstig uit Frankrijk, het werd eind jaren 70 gecreëerd door neurofysioloog professor Michel Jouvet et al. Aan het begin van de onderzoeksfase werd ontdekt dat het medicijn de deelnemers energie gaf en hen lange tijd wakker hield.

In 1986 werd Modafinil getest op patiënten die aan narcolepsie leden, het werd gedurende acht jaar getest in een klinische proef, daarna werd het in 1994 goedgekeurd als een behandeling voor slaapstoornissen zoals ploegendienststoornis.

In 1998 werd het medicijn Modafinil voor het eerst naar Amerika gebracht en de FDA keurde het goed als een behandeling voor narcolepsie; het wordt momenteel verkocht onder de merknaam Provigil door een reeks apotheken. Vermeldenswaard dat Modafinil is geclassificeerd als een schema IV-medicijn in de Verenigde Staten. In 2003, na de klinische proef, werd Modafinil ook goedgekeurd voor de behandeling van andere slaapstoornissen, zoals narcolepsie obstructieve slaapapneu en ploegendienststoornis.

Na de introductie van Modafinil op de Amerikaanse markt voor geneesmiddelen op recept, werd het snel populair onder internetondernemers, CEO’s en studenten vanwege de prestatieverbeterende mogelijkheden.

Als gevolg hiervan was de smartdrug-rage geboren. Toen Modafinil voor het eerst uitkwam, wisten niet veel mensen ervan, tenzij je in bepaalde kringen bewoog, en het medicijn was moeilijk te kopen. Dit is echter niet langer het geval, tegenwoordig kan iedereen Modafinil online kopen. De meeste leveranciers bieden gratis levering en je ontvangt het binnen 1 tot 2 weken in een discrete verpakking.

Het medicijn Armodafinil is het nieuwste medicijn van de twee, dat in 2007 opkwam nadat het door de FDA was goedgekeurd. Het wordt verkocht onder de merknaam Nuvigil en wordt beschouwd als een stimulerend middel vanwege de langdurige mentale “opwinding” die het biedt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Modafinil en Armodafinil??

Onderzoek suggereert dat er verschillende voordelen zijn verbonden aan het gebruik van de medicijnen Modafinil en Armodafinil voor slaperigheid overdag en slaapstoornissen zoals narcolepsie Obstructieve slaapapneu en ploegendienststoornis. Er is echter een beperkt aantal onderzoeken naar de voordelen van het gedurende de dag innemen van Armodafinil. Daarom zal deze sectie zich voornamelijk richten op de voordelen van Modafinil.

1) Modafinil elimineert vermoeidheid

Het belangrijkste doel van de medicijnen Modafinil en Armodafinil is om vermoeidheid te elimineren. Het geeft gebruikers de energie die ze nodig hebben om langere uren te werken. Het maakt niet uit hoe lang iemand wakker is geweest, ze voelen zich nog steeds levendig en gemotiveerd na het nemen van deze medicijnen.

2) Modafinil versnelt gewichtsverlies

Als u probeert af te vallen, is Modafinil een geweldige aanvulling op uw dieet en bewegingsregime. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan gewichtsverlies. Zoals u hebt gelezen, is een van de aandoeningen waarvoor Modafinil wordt voorgeschreven, obstructieve slaapapneu. Een van de belangrijkste oorzaken van obstructieve slaapapneu is obesitas.

Bovendien is een onderdrukte eetlust een van de bijwerkingen van Modafinil en Armodafinil, voor sommigen die niet proberen af ​​te vallen, kan dit worden gezien als een negatieve bijwerking. Maar voor degenen die een paar kilo willen afvallen, helpt een verlies van eetlust bij het beheersen van voedselporties.

Ten slotte hebben mensen die last hebben van slaapgerelateerde aandoeningen een gebrek aan energie. Daardoor vinden ze het moeilijk om zichzelf te motiveren om naar de sportschool te gaan. Modafinil is een krachtige energiebooster die een extra stimulans is voor diegenen die willen afvallen tijdens het sporten.

3) Modafinil is geen stimulerend middel

Het is niet ongebruikelijk dat mensen de kriebels krijgen na hun derde kopje koffie. Dit angstige gevoel kan erg ongemakkelijk worden. Modafinil daarentegen stimuleert het centrale zenuwstelsel, maar niet de bijnier. Koffie stimuleert de bijnieren en dit veroorzaakt de symptomen die gepaard gaan met de kriebels. Modafinil biedt de focus en alertheid die nodig zijn om dingen gedaan te krijgen zonder de adrenalinestoot.

4) Modafinil verbetert de motivatie

Zoals je weet, raakt de motivatie op. Mensen worden opgepompt na het zien van een motiverende film of het luisteren naar een motiverende toespraak. Binnen een paar dagen verdwijnt deze drive echter en zak je terug in je normale routine. Uit één onderzoek bleek dat deelnemers die Modafinil gebruikten, steeds enthousiaster werden over hun werk en dit gaf hen de motivatie die ze nodig hadden om door te gaan.

5) Modafinil elimineert de behoefte aan middagdutjes

Modafinil is vooral gunstig voor mensen die vanuit huis werken. Mensen vinden het moeilijk om vanuit huis te werken, want als dat verlangen om een ​​dutje te doen eenmaal is aangewakkerd, is het gemakkelijk om toe te geven en 20 minuten in bed te kruipen. Helaas verandert die 20 minuten voor de meeste mensen in een uur of twee, en gaat er tijd verloren met slapen terwijl je iets productiever had kunnen doen. Modafinil houdt je overdag zo gefocust en alert dat je geen zin hebt om midden op de dag een dutje te doen.

6) Modafinil verbetert de stemming

Peer-reviewed studies hebben geconcludeerd dat Modafinil een euforisch gevoel geeft. Om deze reden, ja, wordt het vaak voorgeschreven als een aanvullende therapie voor de behandeling van patiënten die aan een depressie lijden.

7) Modafinil kan de afhankelijkheid van harddrugs verminderen

Onderzoek suggereert dat Modafinil goed werkt voor mensen die worstelen met verslavingen aan drugs zoals cocaïne en amfetaminen. Als gevolg hiervan wordt het momenteel beschouwd als een aanvullende therapie voor verslaving aan harddrugs.

Armodafinil vs Modafinil Behandelt het slaapstoornis in ploegendienst en obstructieve slaapapneu??

Beide geneesmiddelen Modafinil en Armodafinil zijn effectieve behandelingen voor ploegendienststoornis en obstructieve slaapapneu. Desalniettemin suggereren klinische onderzoeken dat Armodafinil langer meegaat als het eenmaal is ingenomen, maar beide geneesmiddelen Modafinil en Armodafinil werden als vergelijkbaar beschouwd in termen van hun veiligheid als het gaat om de behandeling van overmatige slaperigheid. Onderzoek wijst uit dat er hogere concentraties Armodafinil in de lichamen van de deelnemers waren. Om deze reden kan Armodafinil iets effectiever zijn dan Modafinil.

Armodafinil wordt onmiddellijk door het lichaam opgenomen nadat het is ingenomen voor overmatige slaperigheid. De piekeffecten treden op binnen 2 uur na inname van het medicijn op een lege maag. Na het nuttigen van voedsel worden de piekeffecten 2-4 uur later ervaren.

De halfwaardetijd van Armodafinil is ongeveer 20 uur. De halfwaardetijd van modafinil ligt tussen 10 en 12 uur, maar het kan tot 15 uur in het systeem blijven. Daarom heeft Armodafinil een langere halfwaardetijd.

Een analyse van gegevens concludeert dat de geneesmiddelen Armodafinil en Modafinil effectieve behandelingen zijn voor aandoeningen die gepaard gaan met overmatige slaperigheid en dat ze geen negatief effect hebben op het centrale zenuwstelsel.

Welke informatie moet ik aan mijn arts bekendmaken voordat ik Armodafinil en Modafinil inneem??

Voordat u de geneesmiddelen Armodafinil en Modafinil voor overmatige slaperigheid gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het veilig voor u is om dit te doen. Daarom is het van essentieel belang dat u uw zorgverlener om advies (diagnose of behandeling) vraagt ​​en hen laat weten of u last heeft gehad van een van de volgende aandoeningen:

 • Alcohol- of drugsverslaving
 • Psychose of geestesziekte
 • Hartziekte
 • Hoge bloeddruk
 • Een eerdere hartaanval
 • Mitralisklepprolaps
 • Nierziekte
 • Leverziekte

Er is geen bewijs dat 200 mg (een van de meest populaire doses) van de geneesmiddelen Armodafinil en Modafinil een negatief effect zal hebben op een ongeboren baby. Hoe dan ook, vrouwen moeten hun arts vertellen of ze zwanger zijn of van plan zijn zwanger te worden. Het is niet bekend of Armodafinil of Modafinil de moedermelk verontreinigt; daarom moeten moeders die borstvoeding geven hun arts vertellen dat ze borstvoeding geven voordat ze de medicatie nemen.

Wat zijn de ingrediënten in Armodafinil en Modafinil??

De belangrijkste ingrediënten in Armodafinil zijn povidon, stearaat, magnesium, monohydraat, lactose, natrium en croscarmellose. De belangrijkste ingrediënten in Modafinil zijn magnesiumstearaat, povidon, croscarmellosenatrium, gepregelatiniseerd zetmeel, microkristallijne cellulose en lactosemonohydraat.

Hoe moet ik Armodafinil en Modafinil gebruiken??

Alle informatie die u nodig heeft om Armodafinil in te nemen, staat op het receptetiket. Het is van essentieel belang dat u de medicatie precies inneemt zoals is aangegeven, niet meer of minder inneemt dan u zou moeten. Zoals gezegd heeft Armodafinil verslavende neigingen; daarom is het belangrijk dat u het medicijn niet met iemand anders deelt, vooral als ze een voorgeschiedenis hebben van verslaving of drugsmisbruik.

Lees alle patiëntengidsen, gegevens en instructiebladen over verstrekte geneesmiddelen op recept en als er iets is waar u niet zeker van bent, vraag het dan aan uw apotheker of arts. Patiënten met overmatige slaapstoornissen dienen eenmaal per dag één tablet van 250 mg in te nemen.

Het wordt meestal ’s ochtends als eerste ingenomen als een beschermende maatregel tegen slaperigheid overdag. Voor degenen die lijden aan slaapstoornissen in ploegendienst, moet Armodafinil een uur voor waklert kopen het begin van een dienst worden ingenomen. U kunt Armodafinil voor of na het eten innemen.

Artsen schrijven Armodafinil gewoonlijk 12 weken voor. Als u Armodafinil gebruikt voor de behandeling van medische aandoeningen zoals obstructieve slaapapneu. Mogelijk heeft u ook een continue positieve luchtwegdrukmachine (CPAP) gekregen. Een CPAP houdt uw luchtweg open om te voorkomen dat deze inklapt terwijl u slaapt. Tenzij uw arts u zegt te stoppen met het gebruik van de machine, moet u hiermee doorgaan terwijl u Armodafinil gebruikt, anders kan dit negatieve bijwerkingen veroorzaken. Armodafinil geneest of behandelt de onderliggende oorzaken van de aandoening.

U moet Modafinil eenmaal per dag oraal innemen. Het kan voor of na het eten worden ingenomen. Kies de beste tijd om Modafinil in te nemen en houd u eraan; als u de tijd moet veranderen, is het belangrijk dat u van tevoren met uw arts overlegt. U moet uw arts ook op de hoogte stellen als uw werkdiensten op verschillende tijdstippen van de week beginnen.

Om ervoor te zorgen dat Modafinil het meest effectief is, moet u de juiste dosering vinden. Modafinil werkt het beste als u tussen 100 mg, 150 mg 200 mg per dag inneemt. Het is echter mogelijk dat 50 mg bij sommige personen geen effect heeft, omdat het zo’n lage dosering is. Deskundigen adviseren dat als u net bent begonnen met het innemen van het medicijn, u moet beginnen met een enkele dosis van 50 mg 150 mg of 100 mg en de dosis op de lange termijn moet verhogen.

Lees onze recensie Modalert Review (een van de beste generieke Modafinil die op de markt verkrijgbaar is)

Wat moet ik doen als ik een dosis Armodafinil mis??

Zodra u zich herinnert dat u een dosis heeft gemist, neemt u de medicatie in. Als het echter laat op de dag is, neem het dan niet in. Als u zich herinnert dat u uw dosis Armodafinil heeft overgeslagen vlak voordat u naar bed gaat, neem de medicatie dan pas de volgende dag weer in.

Geneesmiddelinteracties en Armodafinil?

Het wordt afgeraden om Armodafinil te combineren met medicijnen die u slaperig maken, omdat dit de effecten kan versterken. Raadpleeg uw arts voordat u medicijnen gebruikt voor epileptische aanvallen, depressie, angst, spierverslappers, verdovende middelen of een slaappil. Bovendien kan Armodafinil een wisselwerking hebben met kruidenproducten, vitamines, vrij verkrijgbare medicijnen en andere voorgeschreven medicijnen. Zorg er daarom voor dat u medisch advies inwint voordat u Armodafinil of Modafinil inneemt.

Lees onze Modalert vs. Modvigil vs. Waklert vs. Artvigil: Gedetailleerd overzicht voor meer informatie over generieke merken van Modafinil.

Armodafinil en modafinil fysieke afhankelijkheid

Het is ook mogelijk dat patiënten fysiek afhankelijk worden van Armodafinil en Modafinil vanwege hun waakzaamheidsbevorderende effecten. Lichamelijke afhankelijkheid is wanneer er een psychologische aanpassing is als gevolg van herhaald drugsgebruik.

Lichamelijke afhankelijkheid manifesteert zich als ontwenningsverschijnselen wanneer de dosering van Armodafinil of Modafinil is verlaagd of wanneer het geneesmiddel wordt stopgezet. Deze symptomen zijn onder meer atriale fibrillatie, agressie, verwardheid, braken, misselijkheid, koude rillingen, zweten, beven, zelfmoordgedachten, depressie, lichaamspijnen, slapeloosheid, vermoeidheid en hoofdpijn.

Tolerantieniveaus voor Armodafinil en Modafinil

Tolerantie van Armodafinil en Modafinil treedt op wanneer Armodafinil of Modafinil gedurende langere tijd zijn ingenomen en de biologische respons niet langer zo effectief is. Om dezelfde effecten te bereiken, moet een verhoging van de dosering worden toegepast.

Overdosering van Armodafinil en Modafinil

Er zijn meldingen geweest van fatale overdoseringen met alleen Armodafinil of Modafinil en wanneer deze zijn gecombineerd met andere geneesmiddelen. Symptomen die wijzen op een overdosis Armodafinil en Modafinil zijn onder meer pijn op de borst, hypertensie, diarree, misselijkheid, hallucinatie, verwardheid, desoriëntatie, rusteloosheid, slapeloosheid, kortademigheid en angst.

Bij het overwegen van Armodafinil versus Modafinil, zijn de kleine bijwerkingen geen reden tot bezorgdheid; als u echter een van de meer ernstige bijwerkingen van Armodafinil of Modafinil krijgt, maak dan onmiddellijk een afspraak met uw arts.

Armodafinil vs Modafinil Wat zijn de verschillen??

De chemische structuur van Armodafinil verschilt enigszins van die van Modafinil. De Food and Drug Administration keurde Armodafinil goed als de R-enantiomeer van Modafinil. Een enantiomeer is een molecuul dat een andere verbinding weerspiegelt. Dus ook al lijken ze op elkaar, ze zijn niet precies hetzelfde. Met andere woorden, ze vervullen dezelfde functie, maar er zijn verschillen tussen hen. De linker- en rechterhand hebben bijvoorbeeld dezelfde functie, ze hebben een vergelijkbare biologische samenstelling, maar ze zijn niet precies hetzelfde.

Armodafinil vs Modafinil Wat is het prijsverschil?

Armodafinil is verkrijgbaar als generiek medicijn onder de merknaam Nuvigil. Armodafinil wordt gedekt door verzekeringsplannen en Medicare. De gemiddelde verkoopprijs van Armodafinil is meer dan $ 500 voor 30 tabletten. Als u echter een SingleCare-kortingskaart ontvangt, kunt u 30 Armodafinil-tabletten kopen voor $ 277.

Modafinil is iets duurder in vergelijking met Armodafinil onder een verzekeringsplan; bovendien, of het gedekt is, hangt af van het verzekeringsplan waarop u zich bevindt. Het kan meer dan $ 600 kosten voor 30 tabletten en als u een SingleCare-spaarkaart hebt, kunt u 30 Modafinil-tabletten kopen voor tussen $ 35- $ 280, maar dit hangt af van de apotheek die u gebruikt.

Waar kan ik Armodafinil en Modafinil kopen??

U kunt Modafinil online kopen bij een van de volgende erkende winkels:

Voordat u een bulkbestelling plaatst, bieden ze een gratis monster zodat u kunt bepalen of Modafinil de juiste medicatie voor u is. Het bedrijf verzendt wereldwijd en ze bieden 20% korting als je met Bitcoin betaalt (Ga aan de slag met Bitcoin bij Coinbase.com)

Ze hebben zichzelf gebrandmerkt als de beste online verkoper van Modafinil. Je pakket wordt vanuit India verzonden en rechtstreeks bij je voordeur afgeleverd. Ze bieden 33% korting als je met Bitcoin betaalt (Ga aan de slag met Bitcoin bij Coinbase.com). In het geval dat uw product niet aankomt, krijgt u een volledige terugbetaling.

Deze online apotheek levert generieke slimme pillen aan je deur vanuit India. Ze verzenden naar veel landen, waaronder Amerika, Engeland en Australië, maar ze verzenden niet naar elk land ter wereld.

Koopmode.org | Bezoek website

Ze zijn de enige Modafinil-verkoper ter wereld die door Amerika wordt gerund. Als je ooit twijfelt, bieden ze het hele jaar door klantenondersteuning. Bovendien bieden ze enkele van de goedkoopste prijzen op de markt.

Is het veilig om Modafinil online te kopen??

Ja, het is honderd procent veilig om Modafinil online te kopen, laat me je vertellen waarom. Elke aanbevolen online verkoper is grondig doorgelicht om er zeker van te zijn dat het gelicentieerde apotheken zijn die gecertificeerde producten verkopen die op de juiste manier zijn vervaardigd.

Het zijn allemaal legitieme organisaties en u kunt uw aankopen bij hen doen met hetzelfde vertrouwen dat u zou hebben bij uw plaatselijke apotheek. Ook uw creditcardgegevens, adres en telefoonnummer zijn allemaal beschermd via hun beveiligde online systemen. Zie onze gedetailleerde gids over “Hoe u Modafinil online kunt kopen” voor meer informatie.

Aan de andere kant is het niet zo gemakkelijk om aan Armodafinil te komen, tenzij u een recept van uw arts krijgt.

Armodafinil versus Modafinil en drugsmisbruik

Het is ook belangrijk om te vermelden dat er meldingen zijn geweest van misbruik van Armodafinil en afhankelijkheid van Armodafinil bij patiënten die met het geneesmiddel werden behandeld. Misbruikpatronen omvatten herhaald gebruik van Armodafinil en Modafinil of het nemen van grote doses om een ​​euforische stemming op te wekken. Er zijn ook meldingen geweest van omleiding van geneesmiddelen waarbij patiënten Armodafinil hebben ingenomen nadat hun arts hen had verteld dat ze dit niet mochten doen en waarvoor verschillende artsen recepten hadden gekregen.

Wanneer Armodafinil wordt misbruikt, bestaat het risico van een overdosis die het volgende kan veroorzaken: buikpijn, braken, rode huid, verlies van coördinatie, verminderde eetlust, rusteloosheid, hyperactiviteit, verwijde pupillen, zweten, tachypneu, hallucinaties, delirium, toevallen, hypertensie , pijn op de borst, tremoren, dystonie, hoofdpijn, misselijkheid, angst, duizeligheid, opwinding, slapeloosheid en tachycardie.

Wanneer Modafinil wordt misbruikt, veroorzaakt het euforische gevoelens, veranderingen in gevoelens, denken en perceptie. Vanwege het misbruikpotentieel van Armodafinil en Modafinil, wordt artsen geadviseerd om patiënten met een voorgeschiedenis van drugs of stimulerende middelen (cocaïne, amfetamine of methylfenidaat) nauwlettend te volgen. Tekenen van misbruik zijn onder meer het zoeken naar drugs of het verhogen van doses.

Armodafinil vs Modafinil Wat zijn de vaak voorkomende bijwerkingen??

Er zijn verschillende bijwerkingen geassocieerd met Armodafinil en Modafinil; de meest voorkomende zijn de volgende:

 • Slapeloosheid
 • Duizeligheid
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn

Bovendien is gemeld dat Modafinil bijwerkingen veroorzaakt zoals:

 • Rugpijn
 • Diarree
 • Verstopte neus
 • Nervositeit

Armodafinil en Modafinil kunnen ook angst, indigestie en een droge mond en gewichtsverlies veroorzaken als gevolg van een verminderde eetlust. Deze symptomen zijn echter zeldzaam. Enkele van de meer ernstige bijwerkingen zijn allergische reacties zoals kortademigheid en huiduitslag. Er zijn ook meldingen geweest van psychiatrische bijwerkingen zoals psychose en depressie als gevolg van Armodafinil®.

Het wordt afgeraden om Armodafinil en Modafinil te gebruiken door iemand jonger dan 17 jaar of als u lijdt aan een van de genoemde aandoeningen zoals hoge bloeddruk. Daarnaast dient u uw zorgverzekeraar te raadplegen voor advies over diagnose of behandeling

Armodafinil vs Modafinil Wat is de definitieve conclusie??

Zoals u hebt gelezen, bieden Armodafinil en Modafinil vergelijkbare functies, ze werken beide als effectieve behandelingen voor aandoeningen zoals obstructieve slaapapneu en slaapstoornis in ploegendienst, en worden ook beschouwd als effectieve cognitieve prestatieverbeteraars.

Of u besluit om Armodafinil of Modafinil te gebruiken, hangt af van welke verschillen voor u het belangrijkst zijn. De bijwerkingen zijn over het algemeen hetzelfde, onderzoek suggereert dat Armodafinil iets effectiever is dan Modafinil omdat de effecten sterker zijn.

Wat de voordelen van beide geneesmiddelen betreft, is er veel meer onderzoek dat de voordelen van Modafinil benadrukt dan Armodafinil. Als kosten uw grootste zorg zijn, is Modafinil zeker goedkoper wanneer het online wordt gekocht bij een van de goedgekeurde retailers.

Wetenschappelijk is niet doorslaggevend of Nuvigil (Modafinil) beter is dan Modafinil; desalniettemin, in het licht van het bovenstaande, als uw grootste zorg de effectiviteit is, is het raadzaam dat u zowel Armodafinil als Modafinil probeert om te zien welke het beste voor u werkt. Tot slot, als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke, persoonlijke en gemakkelijke manier om Armodafinil en Modafinil te kopen, dan is uw aankoop online de beste optie.