Basisprincipes van intieme lease

Basisprincipes van intieme lease

Seks is voor het grootste deel een smerige zaak in de zin van volledige en totale penetratie in elkaar. En als je het ongemakkelijk vindt om te lezen over zaken als vloeistofuitwisseling en diep wederzijds likken en van elkaar genieten van je vingertoppen tot de meest afgelegen hoeken van je lichaam, dan is dit niet de plek voor jou..

Dit betekent dat je nog niet alle geneugten van oraal-genitale contacten tussen een man en een vrouw volledig hebt ontdekt, die in dit artikel zullen worden besproken..

Er was eens, in de dagen van onze grootmoeders en overgrootmoeders, dergelijk gedrag in bed werd wreed veroordeeld door het puriteinse publiek. Later, met een deel van de loyaliteit, begonnen ze het in een gestroomlijnde zin te formuleren: "Er zijn geen verboden plaatsen tussen een liefhebbende man en een vrouw in bed.". Een modern persoon kan gewoon in de war raken door de overvloed aan informatie over dit meest intieme moment van onze contacten..

In principe is het een ondankbare taak om alle stadia van onze fysieke nabijheid van elkaar te scheiden en ze afzonderlijk te ontleden in bereiken van aanvaardbaarheid, het bedenken van regels, schema’s en kant-en-klare oplossingen, omdat dit in de eerste plaats allemaal heel individueel is. En ten tweede is alles zo subtiel en nauw met elkaar verweven en met elkaar verbonden dat we alleen de ketens van verboden en overgave kunnen afwerpen.
dit proces ten volle.

Precies. Om alle charme van bezit en schenking te voelen, moet je jezelf toestaan ​​te ontspannen, de gedachte opzij te zetten dat sommige elementen van onze liefkozingen lelijk, smerig, onfatsoenlijk, gevaarlijk, enz. Kunnen zijn..

De communicerende vaten van wederzijdse aantrekking zijn wat liefdevolle wezens zijn op het moment van gemeenschap. En hier kun je niet zonder de uitwisseling van vloeistoffen. Om deze uitwisseling ons plezier te laten brengen, moet u een paar eenvoudige regels volgen:

• neem de hygiëne in acht (wassen, scheren, tanden poetsen, nagels knippen, enz.)

• controleer uw gezondheid (de aanwezigheid van geslachts-, huid-, ontstekingsziekten tot cariës draagt ​​niet bij aan het plezier van dit proces)

• gevoelig zijn voor de reacties van een partner (sommige partizanen zullen nooit toegeven dat ze zich slecht, gekwetst, onaangenaam voelen, of, integendeel, dat ze het allemaal vreselijk leuk vinden, en dat ze ernaar verlangen om het keer op keer te ervaren), en voor dit is nodig om lichaamstaal te leren lezen.

Je kunt niet zonder bepaalde afspraken..

Hoe graag u deze gevoelige vraag ook wilt vermijden, u moet het nog steeds doen "splitsen". U kunt er natuurlijk op rekenen dat uw partner alles zelf raadt, op voorwaarde dat hij telepathie, paranormaal begaafde of sekstherapeut is. Maar als hij, net als jij, tot de categorie theepotten behoort, reken daar dan vooral niet op. Als je het niet hardop kunt zeggen "eng" woorden, hint, probeer grapjes te maken over dit onderwerp, geef een voorbeeld uit het leven van vrienden, verwijs naar een artikel of boek dat je over dit onderwerp leest, geef het aan je partner, wat als. Plotseling zal hij alles van een halve blik begrijpen, omdat hij zelf al lang een stroom van afwisseling wilde toevoegen aan uw smakeloze gewoontescenario in bed..

Leer praten met lichamen. Dit zal in het begin een verdomd moeilijke taak lijken. Maar als je echt iets wilt, zijn er dan barrières?

Het beste van alles is natuurlijk dat alles tussen jullie gebeurt alsof het toevallig en spontaan gebeurt, zonder vele uren psychologische voorbereiding, propaganda en proeflezen van lezingen over seksuele onderwerpen, en gedicteerd wordt door het enige verlangen – elkaar in bed een plezier doen..

Je hebt tenslotte seks niet om een ​​of andere handelsreden en egoïstische doeleinden, maar simpelweg omdat je er gek op bent en gek wordt. Omdat het je onvergelijkbaar plezier bezorgt..

Toon en bewijs het in de praktijk, uw geliefde zal het waarderen en begrijpen dat u geen enkel gevaar voor hem vormt. Niet in termen van wat ze je willen gebruiken, niet in termen van seksuele perversie, niet op een andere manier.

Het is gewoon dat hij tevreden is met alles wat met jou te maken heeft. En je geur en je natuurlijke manifestaties en je geheime verlangens, die hij probeert te raden. En dit alles te begrijpen en te voelen geeft hem een ​​onvergelijkbaar plezier. Jij ook. Misschien weet hij het nog niet, vertel hem dit, overtuig hem. Vind de woorden. Moet ik het je leren?

En gebruik in dit proces al het arsenaal dat je tot je beschikking hebt: lippen, tong, vingers, neus, oren, borst, knieën, ellebogen, vleugels, staarten. Experimenteer, sla jezelf in de armen, als je alleen bekende methoden en beproefde lichaamsgereedschappen wilt gebruiken.

Bestudeer elkaar, zoek naar knoppen, open voor elkaar "vreselijke geheimen" uw verovering, vertrouwen en vertrouwen. Stem met elke vezel van je ziel en lichaam op dit proces af. En de rest is een kwestie van technologie, die iedereen zijn eigen heeft, erover schrijven heeft gewoon geen zin. Omdat iemand het prettig vindt als er, gelijktijdig met het stimuleren van de clitoris, een zachte penetratie in de vagina plaatsvindt, terwijl iemands clitoris te gevoelig is en slechts licht gemasseerd kan worden, iemand houdt van glijden en trillen, en iemands snelheid van beweging en druk … Mannen houden van orale seks in het frenum en rond het hoofd. Experimenteer, vraag het. En ze zullen je antwoorden, zo niet met dankbaar wellustig geloei, dan met onvrijwillige lichaamsbewegingen. Lees deze signalen, het kan je ook een afgrond van plezier bezorgen..

Tijdens seks staat een persoon zo open mogelijk voor zijn partner. Er wordt gezegd dat de man op het moment van een orgasme het meest hulpeloos en kwetsbaar is. En hij voelt zijn volledige afhankelijkheid van een vrouw. Doe wat je wilt met hem. U kunt zelfs rekruteren ten gunste van vijandelijke inlichtingen. De geschiedenis bevat veel voorbeelden waarin vrouwen deze eigenschap van het mannelijk lichaam met voordeel gebruikten "zaken". Onthoud in ieder geval Mata Hari.

Voor een vrouw is er ook een bepaalde drempel waarboven ze het zich kan veroorloven om met volle overgave van seks te genieten, zonder aan iets te denken. Ze geeft zichzelf volledig en volledig en onthult aan de man de meest geheime geheimen van haar lichaam, de meest verborgen gebieden die voor niemand toegankelijk zijn. Daarom zijn veel vrouwen bang voor cunnilingus, hij stript ze tot op de kern. De hoogste mate van vertrouwen in een man is hem het te laten doen..

En een bijzondere sensatie voor een man is om magische knoppen te vinden die hem ondergeschikt maken aan de oncontroleerbare manifestaties van haar vlees. Een vrouw gek maken in termen van seks is nog steeds een taak en kan niet worden vergeleken met het slaan van een man aan wie je een stuk van een naakt lichaam laat zien – en hij is al helemaal van jou met ingewanden. Over vrouwen "ingewanden" ze raadt zichzelf nauwelijks, die de liefde vakkundig weet uit te beelden, laat staan ​​artistiek
vervuld orgasme.

Bevorder een vrouw tot een orgasme "echt", "Cadeau", wanneer ze zichzelf niet meer in bedwang houdt en het zich helemaal niet meer herinnert, slaagt niet iedereen erin, want slechts een select aantal slaagt erin knoppen te vinden die haar hersens uitschakelen, gewend om alles en alles te besturen. Natuurlijke kuisheid is nog steeds erg sterk in een vrouw, ondanks de verworvenheden van de laatste seksuele revoluties. Ze is a priori niet van plan om een ​​orgasme te ervaren. Net als andere vrouwelijke dieren. Maar in onze tijd verplicht universele menselijke vooruitgang in deze kwestie haar bijna om dit te doen..

En als het niet lukt? Voor veel vrouwen wordt anorgasmie een reëel probleem. Ze voelen hun minderwaardigheid, raken in paniek en proberen vooral het mythisch beruchte orgasme te ervaren, waar iedereen zich zo zorgen over maakt en dat bijna als criterium dient voor de menselijke waarde ervan..

En zij, handen op voeten, tong op schouder, en naar voren voor de afwisseling! Er is een jacht, vissen met levend aas, experimenten, waarbij een vrouw zelfs de meest bevrijde man kansen geeft. En het resultaat is vaak helemaal niet wat ze verwacht. Orgasme is nooit gebeurd, maar een aanhoudende afkeer van seks kan heel gemakkelijk ontstaan, evenals cynisme en consumentisme jegens een man.

Het orgasme wordt over het algemeen voor ieder van ons afgesloten, inclusief mannen, niet in het lichaam, maar in het hoofd. Wanneer we met elkaar absoluut ontspannen en psychologisch bevrijd kunnen zijn.

Beffen en orale seks is een van de manieren om dit te bereiken. Denk gewoon niet dat ze het recept voor je gelukkige leven bevatten. Oraal-genitaal contact lost op zichzelf niets op. En soms kan het in plaats van plezier walging, pijn en afwijzing veroorzaken. Hij is geen wondermiddel en geen voorwaarde waaronder. Het is eerder een bewijs van de mogelijkheid volledig open te staan. Tussen een man en een vrouw begint alles lang voor het slapengaan en voor het grootste deel daarbuiten..

Het lijkt mij dat ieder van ons ervan op de hoogte is. Evenals het feit dat waarover in dit artikel wordt geschreven, geen verplicht onderdeel is van het Marlezon-ballet, dat plaatsvindt in de slaapkamer. U kunt gemakkelijk zonder deze "perversies", als u er geen behoefte aan heeft. Maar bij hen is alles veel dieper en veelzijdiger. Betrouwbaarder, of zoiets.

En dan is het voor niemand een geheim dat er een aantal puur fysiologische problemen en kenmerken zijn die de volheid van onze sensaties in bed kunnen verstoren, bijvoorbeeld impotentie, seksuele zwakte, vaginisme, enz. Het is moeilijk of onmogelijk om er vanaf te komen. En dan wordt een vergelijkbare manier om elkaar plezier te geven bijna de enige uitweg uit de situatie, terwijl je helemaal niet toegeeft aan het traditionele.

Uiteindelijk is elk geslacht niet alleen het bereiken van fysieke ontspanning, het is ook menselijke nabijheid, waarin we de maximale betrokkenheid bij een andere persoon kunnen voelen en onze relevantie kunnen voelen, als puzzels verbindend in een prachtig beeld van het leven. Als we dit allemaal doen in naam van een hoge staat van eenheid, zouden vuile gedachten over verboden en beperkingen voor altijd volledig uit ons bewustzijn moeten verdwijnen..