Cunnilingus-techniek: hoe de “taal van de liefde” perfect te beheersen

Cunnilingus-techniek: hoe de “taal van de liefde” perfect te beheersen

Inhoud

Mathilde Langevin, Unsplash

Hoe je Cooney voor een meisje doet?

Hoe een meisje te overtuigen voor een pijpbeurt: advies van een ervaren macho

Velen stellen zich ideale seks als volgt voor: hij en zij smelten samen in een hartstochtelijke kus, scheuren hun kleren uit in impulsen en genieten van hete (maar vluchtige gemeenschap). En hier kun je niet tegenin gaan, soms gaat deze optie met een knal, maar in een permanente relatie, of in ieder geval in serieuze romances, is meer nodig dan impulsieve lust. En dan rijst de vraag voor mannen – hoe je een dame kunt plezieren zonder veel stress?

Voorspel is het belangrijkste wapen van elke macho, omdat alleen dit proces een meisje in brand kan steken en haar kan laten gillen van plezier. En de meest gebruikelijke optie voor “ontsteking” voor de schone seks is cunnilingus. Als alle jongens categorisch positief zijn over een pijpbeurt, veroorzaakt Cooney vaak negatieve emoties. Als u echter een echte man en een ervaren minnaar bent, zou u niet alleen blij moeten zijn om te ontvangen, maar ook om plezier te geven..

Op het eerste gezicht is de cunnilingus-techniek gemakkelijk te leren. Maar veel beginners slagen erin om zelfs zo’n simpele handeling te verpesten, waardoor ze geen aanvallen van opwinding bij de partner veroorzaken, maar verbijstering. We zullen je vertellen hoe je dit sensuele ritueel correct benadert, wat je moet doen zodat de metgezel volledig ontspant, evenals de belangrijkste trucs waarmee je behendig de staat van je passie kunt manipuleren.

Grenzen verleggen en verder

Voordat u aan zo’n delicaat proces begint, is het de moeite waard om een ​​paar belangrijke dingen te weten. Ten eerste kunnen vrouwen zich ook ongemakkelijk en beschaamd voelen over wat Cooney hen wil aandoen. Dit komt doordat de meeste mensen (vooral meisjes) wordt geleerd dat het tonen van hun geslachtsdelen slecht is. En deze angst dwaalt met ons mee van kindertijd tot volwassenheid. En als mannen er vaak met meer succes vanaf komen, dan is bij dames alles veel gecompliceerder..

Als je haar echt wilt plezieren, stop dan met te doen alsof je een prestatie hebt geleverd. Bovendien, als in je intieme leven pijpbeurt regelmatig voorkomt. Ze probeert voor je en wil dat je je goed voelt, dus schud de heroïsche arrogantie van je af. Er is niets bovennatuurlijks aan cunnilingus, behalve een krachtig vrouwelijk orgasme. Toon daarom begrip voor uw partner..

Ten tweede beschouwen mannen Cooney zelf vaak als een walgelijk en vernederend proces. Ze stellen zich onmiddellijk in hun hoofd voor hoeveel partners het meisje voor hem had, en daarom wil hij niet met zijn tong de plek aanraken die door anderen is “verontreinigd”. Ook hier is het noodzakelijk om te begrijpen – maar weinig van de jongens in hun leven hebben een nauwe relatie met één vrouw. Maar om de een of andere reden denkt niemand dat zijn volgende passie een blowjob geeft zonder angst, zonder na te denken over waar het lid eerder is geweest. Daarom is alles wat je nodig hebt om de situatie los te laten en plezier te hebben..

Psychologische barrières zijn het meest onverwoestbaar, vooral als ze worden gevoed door een soort stereotypen. Als je echt een bekwame minnaar wilt worden en je helft wilt plezieren, dan moet je de publieke opinie over deze kwestie vergeten en je overgeven aan het proces. Als je graag kuni doet, zal het meisje je altijd met veel plezier met wederzijdse genegenheid antwoorden..

Voorbereidende voorbereiding

Orale seks is een delicaat proces, hoewel in de praktijk alles er vrij eenvoudig uitziet. Het lijkt erop dat wat hier moeilijk is – werk met je tong en lippen. Maar je moet ook rekening houden met zo’n detail als voorbereiding. Als een dame na een lange dag naar je toe komt en zonder te douchen vraagt ​​om kuni te maken, is het onwaarschijnlijk dat je in de wolken zult zijn. Het is niet moeilijk om de barnsteen voor te stellen die uit haar geslachtsdelen komt, en daarom zal er geen sprake zijn van enige intimiteit. Zorg er daarom voor dat, voordat je in bed flopt en koestert met je geliefde, de volgende punten zijn voltooid:

  • Scheren. Ja, idealiter, zodat het poesje van je metgezel glad was, maar in dit geval hebben we het over mannelijke stoppels. Het schaambeen, de schaamlippen en de clitoris hebben een dunne en gevoelige huid, dus stekelige stoppels kunnen onaangenaam zijn. Ren de badkamer in en neem een ​​scheermes over het overwoekerde gezichtshaar. Je vriendin zal je bedanken.
  • Hygiëne. Zelfs als een meisje de voorkeur geeft aan natuurlijke schoonheid en het haar tussen haar benen niet tot nul verwijdert, kan ze het wassen onder de douche niet vermijden. Vraag haar om te douchen en haar poesje af te spoelen met geparfumeerde gel of onder de douche. Je kunt het met haar doen – het wordt nog interessanter. Kus en streel haar met je handen, breng tegelijkertijd wasmiddel aan en spoel het daarna af met water. Zo’n opwarming zal haar zeker in een romantische bui brengen..
  • Geen munt! We hebben het over kauwgom en tandpasta. Daarna kan je frisse adem ernstig ongemak veroorzaken voor een meisje dat aan het beffen is. De broeierige munttoets zal elke drang om door te gaan wegnemen. Hetzelfde geldt voor warme sauzen. Je wilt geen stelletje obscene woorden aan je gericht horen?
  • Comfortabele omgeving. De meeste vrouwen geven er de voorkeur aan om zich alleen ‘open te stellen’ voor hun partner in comfortabele omstandigheden: een zacht, schoon en warm bed, een beetje zwak licht en de afwezigheid van vreemden in huis. Begin niet meteen met experimenteren, het is beter om het meisje volledig te laten ontspannen en zich beschermd te voelen. Dit geldt ook voor de pose – zelfs als ze gewoon op haar rug ligt, buig haar dan niet in ongelooflijke posities onder het voorwendsel ‘het wordt interessanter’. Nee, niet interessanter, ze is geen pornoster.
  • Heerlijke toevoegingen. Vind je het lastig om te accepteren dat je de vagina met je tong moet aanraken, dan kun je het beste van tevoren een paar eetbare glijmiddelen oprapen. Voor zulke kieskeurige mannen is er een enorm palet aan smaken: aardbei, chocolade, karamel, vanille. Kies degene die bij u past, en dan wordt het Cooney-proces nog interessanter voor u.

Als je met alle punten rekening hebt gehouden, is het tijd om door te gaan naar een ander belangrijk onderdeel: fouten. Immers, zoals ze zeggen, is gewaarschuwd voorwapend. Door te leren hoe u deze dwaze misstappen kunt vermijden, zult u in de ogen van elke vrouw de rang van uw minnaar aanzienlijk verhogen..

Wanneer “dit” een fiasco is

De essentie van elke orale liefkozing zit niet in het gewetenloze kussen van de geslachtsdelen, maar in sensuele bewegingen die door de mond worden uitgevoerd. U moet begrijpen dat het niet voldoende is om een ​​toegewijde hond af te beelden en uw tong uit te steken, u moet het niet overdrijven en proberen de dame zich op haar gemak te laten voelen. Lees de volgende punten aandachtig door en probeer dit nooit te doen:

1. Rol uw hoofd niet heen en weer. Veel jongens denken dat ze zo hun passie tonen. Nee, ze zien eruit als een hongerig dier dat een stuk vlees eet. Het ziet er niet alleen belachelijk uit, maar brengt ook geen plezier. Wees traag maar consistent.

2. Kauw niet. Deze regel is niet alleen relevant aan tafel, maar ook in bed. Als je kwijlt, vreemde onderdrukkings- en kwakgeluiden maakt, zal het constant afleidend zijn. De partner besluit dat je hebt besloten om haar kutje gewoon op te slokken en het plezier volledig te vergeten. Daarom moet u niet opzettelijk “lawaai maken”, maar ook niet bang zijn voor natuurlijke geluiden..

3. Probeer niet alles tegelijk te doen. Je hoeft haar tong niet te strelen en tegelijkertijd de schaamlippen te strekken. Steek uw handen of speelgoed niet in de vagina (als ze het zelf niet heeft gevraagd), pak de borst niet vast en rimpel de heupen niet. Het is beter om je op één ding te concentreren en volledige aandacht te besteden aan een specifiek proces. Anders zal een vrouw denken dat ze ofwel bij een maniak is terechtgekomen, ofwel bij een gynaecoloog die haar in meer detail wil bekijken..

4. Maak geen oogcontact. Geloof me, het ziet er een beetje griezelig uit als oplettende ogen uit het vaginale gebied gluren en je boos aankijken. Je bent geen Kashpirovsky om je partner in één oogopslag met een orgasme te belasten. Sla je ogen neer en stop met het spelen van “peepers”, zodat jullie allebei comfortabeler zullen zijn.

5. Geen dialogen. Zelfs als je lang op dit moment hebt gewacht en je echt puppygenot voelt, hoef je niet meteen je emoties te delen. Het “pratende vagina” -effect draagt ​​ook weinig bij aan de opwinding. Ja, en gesprekken laten het zich niet concentreren op sensaties, en daarom zal het voor een meisje moeilijker zijn om een ​​orgasme te krijgen..

6. Neem de tijd. Voor veel mannen blijft het een feit dat je na de Cooney meteen aan de hoofdactie kunt beginnen. Daarom hebben ze haast en proberen ze na een minuut zoenen snel hun penis vast te maken. Onthoud dat karma bestaat. Als je vrouwelijk genot zo minacht, dan komt er een moment waarop je zelf zonder “zoet” achterblijft. Wacht eerst op een orgasme en na een paar minuten kun je doorgaan naar de volgende fase.

7. Orgasmische onderbreking. Na het hoogtepunt van cunnilingus hoef je de gevoelige clitoris of schaamlippen niet meer te strelen. Zelfs als het je lijkt dat de partner er zelf naar verwijst. Elke aanraking van dit gebied in de komende minuten zal zeer scherp en onaangenaam zijn. Het is beter om deze tijd door te brengen met zachte kusjes en knuffels – het meisje zal deze benadering van voltooiing zeker waarderen.

Nu je volledig voorbereid bent op alle “testen” die de kuni voor je voorbereidt, kun je je verdiepen in de studie van alle subtiliteiten. Elke cunnilingus-techniek is uniek, en kies daarom degene die het beste bij je past..

Beheersing van talen

Het eerste dat een neofiet moet beheersen in termen van cunnilingus, is dat alle technieken gemakkelijk toegankelijk zijn voor zelfs de meest onbeholpen man. Er is niets bovennatuurlijks aan hen, alleen het ritme en de aard van de beweging, evenals het gebruik van de lippen in het proces. Bovendien zijn er kleine geheimen die orale seks echt onvergetelijk zullen maken en je in een “meester van honderden talen” zullen veranderen..

Het eerste gebied waar u op moet letten, is de kruising van de schaamlippen bovenaan. Deze kleine “kap” die de clitoris bedekt, is zelf een gevoelige plek die vaak over het hoofd wordt gezien. Druk je bovenlip naar de plek boven de clitoris en maak ongehaaste langzame bewegingen met je tong rond de gekoesterde kraal. Neem de tijd, laat me zelfs de volle diepte van sensaties voelen.

Een techniek die door velen gekscherend de “verborgen dreiging” wordt genoemd. Wikkel je lippen om je tanden en wikkel ze om je clitoris. Rol het dan gewoon in je mond en raak zachtjes je tong aan. Het belangrijkste op dit moment is om niet in de clitoris te knijpen, want in dit geval zal het meisje zo onaangenaam mogelijk zijn.

Een van de meest voorkomende technieken is het tekenen van figuren. Nee, je hebt hiervoor geen schildersezel en verf nodig, alleen een taal is genoeg. Probeer gewoon met je tong verschillende geometrische vormen op haar kutje te “tekenen”: driehoeken, cirkels, vierkanten. Je kunt verder gaan en achten tekenen met zigzaglijnen – dus het effect zal niet minder zijn. Velen spreken zich ook positief uit over het “erotische alfabet”. Het principe is hetzelfde – “schrijf” alle letters in de taal op volgorde. Ze zal zich zo’n les nog lang herinneren en zal ze zeker willen herhalen.

Wil je haar tot uiterste uitputting brengen en haar letterlijk laten smeken? In dit geval zal de mottenvleugeltechniek u helpen. Hier zul je wat vaardigheid moeten tonen, maar het resultaat is de moeite waard. Maak snelle, lichte en nauwkeurige aanrakingen met het puntje van uw tong. Kies tussen de clitoris en de schaamlippen om te voorkomen dat je partner meteen zijn hoogtepunt bereikt. Hoe langer je dit proces uitrekt, hoe sterker het orgasme dan zal zijn..

Een andere optie voor degenen die hun partner liever een beetje kwellen. “Pendulum” is een cunnilingus-techniek waarmee u het plezier kunt uitrekken, maar tegelijkertijd maximaal plezier kunt leveren. Beweeg je tong gewoon op en neer langs de schaamlippen en vergeet niet het vaginale oppervlak te hydrateren. Raak de clitoris aan en sleep je tong weer naar beneden. Bouw je tempo en druk op totdat je orgastische spasmen ervaart.

Imitatie van een pijpbeurt is ook een eigenaardige manier om een ​​pijpbeurt te geven. Deze techniek heeft zijn eigen nuance – het zou niet helemaal aan het begin moeten worden gedaan. Tot slot is Cooney een win-win. Stop gewoon de clitoris en de aangrenzende schaamlippen in je mond. Begin te zuigen en probeer niet te veel lucht aan te zuigen. Dit einde van cunnilingus zal zeker de meest gewelddadige emoties oproepen en ongelooflijke voldoening geven..

Handhulp is soms erg nuttig tijdens orale seks. Je kunt de schaamlippen voorzichtig vastpakken en als het ware over je tong ‘rollen’. Deze techniek wordt ook wel “omgekeerde” cunnilingus genoemd, aangezien hier niet de tong werkt, maar de handen. Stel je voor dat je letterlijk je tong afveegt met een nat poesje. Probeer op dit moment de tong ontspannen en zacht te houden, dan worden de sensaties helderder en sterker..

Overigens kan een simpele ‘likken’ je in het begin ook helpen. De cunnilingus-techniek is in dit geval eenvoudig en pretentieloos: maak van je tong een “schep” en stel je voor dat je ijs likt. Het enige dat u hoeft te doen, is uw tijd nemen. Je springt niet meteen op ijs, maar verwerkt het langzaam laagje voor laagje. Zo is het met de vagina. Op het einde, versnellen en kijken naar de gepassioneerde reactie.

Grote kleine geheimen

  • Laat het meisje niet snel klaar zijn, want dan zal ze minder geneigd zijn om verder te spelen. Het is het beste om korte pauzes te nemen: zachtjes de clitoris of schaamlippen kussen, het schaambeen aaien of langzaam je vingers bewegen. Een meisje dat tot het uiterste gedreven is, is tot alles in staat om te krijgen wat ze wil.
  • Smeermiddelen om te helpen. Er zijn veilige glijmiddelen die een verwarmend effect hebben op het slijmvlies. Met hun hulp kunt u uw partner snel prikkelen en het gewenste effect bereiken. Hier is het echter de moeite waard om één nuance te onthouden: niet iedereen houdt van dergelijke experimenten en de dame kan een banale allergie hebben voor de componenten van het product. Daarom is het beter om het gebruik van een dergelijk glijmiddel van tevoren met het meisje te bespreken..
  • Explosieve champagne. Nee, je hoeft het niet in de dame te gieten. En geef ook de vagina water. Het is voldoende om nogal wat in je mond te stoppen en te proberen je tong over de schaamlippen te strijken. Let op de reactie van het “experimentele”, want champagne heeft een zeer gemengd effect op de vrouwelijke organen. Als ze het leuk vindt, ga dan door. Als het ongemak op het gezicht te lezen is, geef het idee dan op..
  • Decoratie in het thema. Veel mensen gebruiken geïmproviseerde objecten voor stimulatie. En kralen laten zich het beste zien tijdens Cooney. Ja, eenvoudige gladde kralen aan een touwtje. Pak zo’n draad van beide kanten en probeer het tussen de schaamlippen van de partner te laten lopen. Als je dit alles toevoegt met zachte strelingen van de tong, dan zit je vandaag zeker niet zonder dank..

Je kunt zelf 1000 en 1 manieren bedenken om je geliefde te plezieren, want alleen jij kent haar verlangens het beste. Veel opties voor de ontwikkeling van evenementen openen tientallen mogelijkheden voor u, wat betekent dat elke cunnilingus-techniek met een knal onder de knie zal worden. Bovendien zijn er niet veel meisjes die zullen weigeren als je “traint” in de kunst van het beffen op hun kutjes.

Samenvattend kunnen we één ding zeggen: Cooney is niet iets onnatuurlijks en walgelijks, maar geeft een man integendeel de kans om zijn sleutel op te pakken voor de gevoelens van zijn uitverkorene. Tenslotte zal geen enkele dame de zachte en bekwame strelingen van de mannelijke tong weigeren, vooral als ze allemaal tot een orgasme leiden. Daarom is het enige advies dat u uzelf kunt geven, niet bang te zijn, volledig te ontspannen en u voor te bereiden op een aangenaam proces. En als je alles goed doet, zal dankbaarheid van de dame je niet laten wachten.