Egoïsme wordt niet genezen: waarom is sexappeal belangrijker voor mannen dan voor de ziel

Egoïsme wordt niet genezen: waarom is sexappeal belangrijker voor mannen dan voor de ziel

Nadat we foto’s van seks in de bakken van de computer hadden gevonden, besloten we onmiddellijk om ze te publiceren. En om niet in beslag genomen te worden, publiceerden ze een artikel naast hen dat seks vanuit biologisch oogpunt een absoluut egoïstische gebeurtenis is..

Er is geen egoïstischer, egoïstischer streven in de wereld dan seks. Tenminste als je de situatie vanuit biologisch oogpunt bekijkt. Dit is een arrogante poging om het universum te bevolken met zijn kopieën, en bij voorkeur in onbeperkte hoeveelheden (voor vrouwen met hun eenzame timide eicel kan het anders zijn, maar elke man is in staat om in tien seconden genetisch materiaal uit zichzelf te extraheren voor de hele bevolking. van gehaaste gebaren, bijvoorbeeld Frankrijk, en er zullen nog een paar Luxemburgs zijn). Het is niet verwonderlijk dat ons seksuele gedrag gebaseerd is op instincten die niets te maken hebben met het woord ‘altruïsme’. Dit feit kan door geen enkele cultuur of beschaving worden veranderd, dus we kunnen het alleen herkennen en de aangegeven instincten volgen met een zuiver geweten..

Sex-appeal is een prioriteit

Een van de belangrijkste klachten die het vrouwelijk geslacht naar voren brengt aan mannen, is dat we om zo te zeggen te hebzuchtig zijn aan de buitenkant van de zaak: slimme verpakkingen, grote borsten, lange benen en andere onbeduidende dingen. Die sexappeal is belangrijker voor ons dan de ziel, we houden meer van dikke lippen dan van een liefdevol hart, en met de afwezigheid van cellulitis verontschuldigen we ons graag voor het gebrek aan intelligentie. Ja, dat zijn we.

Braziliaanse prostituees in luipaardbikini’s zijn eigenlijk aantrekkelijker voor ons dan bibliothecarissen met kleine ogen. Dat wil zeggen, we zouden het niet erg vinden als er een mogelijkheid was om op de een of andere manier beide hypostasen in één meisje te doorkruisen, maar als we moeten kiezen, zullen we het op de een of andere manier redden zonder een universitair diploma. We begrijpen hoe beledigend het is voor het ene geslacht en onredelijk voor het andere, maar hoe kun je hier iets veranderen? Zoals hierboven vermeld, hebben we geen seks uit respect of genade. Deze puur egoïstische daad vereist dat we een heel specifiek doel kiezen – een wezen dat onze fysiologie herkent als: a) een vertegenwoordiger van dezelfde soort bij ons; b) vrouwelijk; c) zich in de reproductieve fase bevinden; d) voldoende kracht en gezondheid hebben die de partner zullen helpen om het genetisch materiaal dat haar is toevertrouwd veilig te verdragen en te voeden (zelfs als we dit genetisch materiaal hebben, maar vergeet niet om de inspanningen die aan de overdracht zijn besteed, bij het totaal te tellen). prijs). Daarom kiezen we partners wiens uiterlijk letterlijk schreeuwt over vrouwelijkheid, gezondheid en vruchtbaarheid, en als ze tegelijkertijd nog steeds een beetje schreeuwt over het ontbreken van strikte morele principes, des te beter..

En eerlijk gezegd merken we op dat het seksuele programma van vrouwen veel uitgebreider en, als je erover nadenkt, vernederende eisen stelt aan de kwaliteiten van een partner, waaronder al deze liefhebbende zielen, enorme intellecten, belangrijke staten, onberispelijke reputaties, het vermogen om nobel de pink te buigen bij het spelen op een zevensnarige koto en een miljoen meer belangrijke punten. Ja, we zouden blij zijn als het genoeg was om een ​​minirokje en lippenstift aan te trekken om de aandacht van vrouwen te trekken! Als dat zo was, zouden we ons niet in een andere vorm door de stad verplaatsen!

Waarom we ons aangetrokken voelen tot toegankelijkheid

Ja, de regel is “Geef – grijp!” werkt niet voor iedereen. Om de principes van mannelijk seksueel gedrag te begrijpen, kunt u de classificatie van de bioloog K. Lorenz “Echtgenoten en geliefden” gebruiken. Volgens haar, voor de man – Lorenz is een bioloog, dus specialiseerde hij zich steeds meer in allerlei soorten ratten (het is goed dat we in deze kwestie niet te veel van hen verschillen) – dus voor een man twee direct tegenovergestelde gedragingen kunnen winnende strategieën zijn, nog een – riskant en nog een – uiteraard verliezend. Dus hier zijn deze vier strategieën.

Dit mannetje probeert het maximale aantal vrouwtjes te bevruchten. Meestal verspillen mannelijke geliefden hun kracht niet aan lange verkering en, nadat ze na verschillende pogingen een schok hebben gekregen, haasten ze zich om meer meegaande dames te vinden, hoewel hun verkering soms erg hardnekkig kan zijn. Na het paren verliest de partner snel waarde in de ogen van de heer: hij is al op zoek naar nieuwe gevoelens, hoewel hij intimiteit en een oude vriend nooit zal ontkennen, als ze plotseling per ongeluk onder zijn poot opduikt. Zulke mannetjes zijn meestal niet te jaloers en minder agressief..

Dit is een winnend reproductief beleid, want met zoveel partners is de kans groot dat ze talloze nakomelingen van onze held zullen krijgen. Toch is waarschijnlijkheid geen garantie..

Een lid van dezelfde soort kan een andere betrouwbare strategie kiezen: een monogaam huwelijk. Zo’n mannetje zorgt lange tijd voor één vrouwtje, staat niet toe dat rivalen haar benaderen en blijft bij haar, zo niet voor altijd, dan tenminste voor de tijd die nodig is om nakomelingen groot te brengen. Tegelijkertijd kunnen zijn nakomelingen het aantal nakomelingen van de “minnaar” overschrijden, aangezien niet alleen alle kinderen van dit vrouwtje zijn kinderen zullen zijn met een hoge mate van waarschijnlijkheid, maar ook de kans dat deze kinderen opgroeien en worden , op hun beurt, zullen de ouders erg hoog zijn, omdat ze eten en ze zullen worden bewaakt door twee ouders, niet alleen een moeder.

Dit is een “echtgenoot” die probeert meerdere vrouwtjes tegelijkertijd te beschermen tegen andere mannetjes en hen te helpen bij het grootbrengen van nakomelingen. Zo’n strategie is een van de meest risicovolle, aangezien er hier minder garanties voor kuisheid van partners zijn dan in monogame gezinnen, en de zorg voor het nageslacht slechter is, en, wat het meest risicovol is, het aantal gevechten waarmee moet worden uitgevochten. andere mannetjes is zo groot dat de eigenaar van de harem de kans heeft om zijn hoeven (of wat hij daar ook heeft) op de bloeiperiode weg te gooien en geen tijd te hebben om zich echt te vermenigvuldigen. Niettemin voeren de grootste en meest agressieve mannetjes vaak met succes precies dit beleid uit (bij sommige soorten, bijvoorbeeld leeuwen, is het praktisch de enige).

Een bepaald percentage mannen in de bevolking wordt altijd uitgesloten van deelname aan dit genetische ras, het leven van een asceet leiden of homoseksuele neigingen vertonen (hoe hoger de bevolkingsdichtheid, hoe groter het percentage “monniken”). Bovendien zijn dit vaak vrij gezonde en sterke mannetjes, die na verloop van tijd zelfs de gekozen doodlopende strategie kunnen verlaten en toch beginnen te paren met vrouwtjes..

We merken op dat alle vier deze programma’s niet alleen naast elkaar kunnen bestaan ​​binnen dezelfde soort, maar zich ook kunnen manifesteren in dezelfde man in verschillende periodes van zijn leven. Dus als je in deze fase van je individuele ontwikkeling een “minnaar” -strategie hebt, zal je egoïsme je dwingen de meest toegankelijke meisjes uit je omgeving te kiezen. Ze zullen je het meest aantrekkelijk lijken, omdat egoïstische instincten je ijverig zullen fluisteren hoe geweldig het is om te paren zonder de meest waardevolle bronnen te verspillen: tijd en energie. De fascinatie van veel succesvolle en aantrekkelijke mannen voor prostituees is een uiting van diezelfde strategie. “Gegarandeerde seks zonder gedoe en verantwoordelijkheid” is haar motto.

De “echtgenoten” en “eigenaren van de harem”, voor wie de loyaliteit en zelfs tot op zekere hoogte aseksualiteit van de partner de belangrijkste garantie is voor hun genetisch welzijn, zullen corrupte vrouwen en de algemene achteruitgang van de moraal veroordelen. Maar zowel de strikte verdedigers van de moraal als de losbandige klanten van prostituees laten zich leiden door hetzelfde motief: eindeloos seksueel egoïsme *.

* – Opmerking door Phacochoerus Funtik: “Trouwens, de seksuele strategieën van vrouwen zijn nog diverser en opwindender, en wanneer we uiteindelijk besluiten om een ​​vrouwenblad te worden, zullen we je daar zeker in detail over vertellen.​

De ernstige zonde van onthouding

Twee dagen is de ideale tijd voor voorbereiding in de mannelijke testikels van de optimale hoeveelheid en kwaliteit van het sperma (het sperma zelf rijpt veel langer – 2,5 maand, en als je besluit vader te worden, begin dan met dit in gedachten een lelijke gezond leven, inclusief bijvoorbeeld een volledige afwijzing van alcohol).

Volledig gerijpt, klaar om op de grond te planten, worden spermatozoa als het ware geconserveerd, bevriezen en besparen ze energie. Hoe langer je ze daar bewaart, hoe meer cellen in het sperma zullen sterven als gevolg van zo’n lange opsluiting. Daarom verwelkomt je egoïstische seksuele programma helemaal geen onthouding, zij was het die je zorgvuldig voorzag van het verlangen en het vermogen. om zelf van overbelicht sperma af te komen, als je seks hebt waarvoor het om de een of andere reden niet werkt. Maar wanneer de partner toch materialiseert in onze armen, kunnen we haar aandacht een vers product van hoge kwaliteit bieden, en geen uitgeputte onzin die weinig nut heeft voor de conceptie..

Als de oude christenen, die zo voorzichtig waren met de groei van hun kudde, zich beter bewust waren van de mechanica van het voortplantingsproces, zouden ze masturbatie zeker niet als een ernstige zonde hebben veroordeeld *.

* – Aantekening van Phacochoerus’a Funtik: “Bovendien was de bijbelse Onan, wiens naam aan dit proces werd gegeven, bezig met masturbatie, niet voor zijn eigen plezier, maar om niet per ongeluk een ongewenst kind te verwekken van zijn onbeminde vrouw.​

Seks met volledige toewijding

Direct in de seks zelf lijken we constant altruïsme, nobelheid en zelfverloochening te tonen. We weten allemaal hoe een echt ideaal geslacht van een eerlijke man eruitziet: geen voorspel, twintig seconden ritmische wrijvingen in een comfortabele houding, acht seconden gelukzaligheid en een lange, diepe slaap … Helaas, dit is het ideale geslacht niet van een normale man, maar van een man die uitgeput, gemarteld en in een toestand van chronische stress verkeert.

Hier moeten we weer in biologische moerassen duiken. Hoewel het paargedrag van de meeste soorten, zoals je al hebt begrepen, niet schittert met een speciale diversiteit, overtreft het aantal chemische en fysiologische variaties, de eigenlijke mechanica van het paren zelf op deze planeet, alle redelijke normen. Het lijkt erop dat dit het moment was dat de maker van het lokale leven echt interesseerde, dus er werd een groot aantal experimenten uitgevoerd. Er werd natuurlijk vooral veel plezier bedacht voor vissen en muggen, maar homo sapiens kreeg ook veel interessante dingen. Kijk bijvoorbeeld naar je penis (wat als je elkaar al zo lang niet hebt gezien dat je al bent vergeten hoe het eruit ziet). Weet je waarom hij zo’n interessante vorm heeft? Omdat onze soort tot de sperma-concurrerende groep behoort. Dieren van deze groep kunnen vaak worden onderscheiden door een aantal karakteristieke kenmerken, waaronder de bizarre vorm van de penis en het complexe conceptiemechanisme bij vrouwtjes..

Sperma-concurrerende soorten worden zo genoemd omdat de laatste beslissende strijd van het mannetje om het ei al op chemisch niveau plaatsvindt. Onze vrouwen zijn veel minder monogaam dan we graag denken, zijn in staat om niet seizoensgebonden, maar constant zwanger te worden, maar tegelijkertijd signaleren ze bijna geen potentiële partners wanneer ze zich in een staat bevinden die gunstig is voor de conceptie. Seks bij sperma-concurrerende soorten leidt over het algemeen niet vaak tot conceptie; veel behoorlijk vruchtbare koppels kunnen maandenlang niet het resultaat bereiken dat elke ervaren veehouder kan bereiken door de stier twee keer dicht bij de koe te laten. Daarom wordt de kop van de mannelijke penis gevormd om niet alleen de betrouwbaarheid van de “grip” tijdens de paring te garanderen, maar ook om uit het voortplantingsstelsel van de vrouw te verwijderen, mogelijk het sperma van eerdere partners die er nog zijn – om het op te halen van de muren en dwingen het eruit. Ja, niet te romantisch, je hebt gelijk, maar de tedere verbinding tussen biologie en romantiek eindigt op het moment dat de goedgelovige romanticus voor het eerst probeert onder de staart van de vogel te kijken..

Maar zelfs als er binnen een straal van duizenden kilometers van uw partner geen enkele man naast u is, is uw succesvolle kweek nog steeds in het geding. Vrouwtjes van onze soort zijn een echte proeftuin voor het voortbestaan ​​van mannelijke geslachtscellen. De omgeving van de vrouwelijke vagina is bijvoorbeeld vijandig tegenover sperma; als ze daar naartoe bewegen, worden ze geleid door extreem zwakke signalen die door het ei worden gestuurd (het zou bijna correct zijn om deze signalen “geur” ​​te noemen).

De felbegeerde eicel zelf is omgeven door een dichte muur van chemische bescherming, zodat onze spermatozoa in de loop van de evolutie gedwongen werden om te veranderen in een soort levende raketten met lonten in het hoofd. Elk sperma draagt ​​een kleine explosieve lading naar het ei in de hoop dat hij het zal zijn die in staat zal zijn om zijn pantser te laten exploderen (of, meer wetenschappelijk, “het membraan te lyseren met acrosomale enzymen”) en naar binnen te glippen. Daarna zullen sirenes worden ingeschakeld, een stroom zal worden gelanceerd langs de lijn van het hek, veiligheidsversterkingen zullen arriveren (dat wil zeggen, als nogmaals, wetenschappelijk gezien, “zullen er elektrische veranderingen optreden in het membraan van de eieren”) – en niet een eenzijdige concurrent zal hier doordringen.

Dus om al deze verschrikkingen veilig te overwinnen, zijn de mannetjes van onze soort erop gericht het vrouwtje voor en tijdens de geslachtsgemeenschap in een staat van maximale opwinding te brengen. Al deze innovatieve cunnilingus-oefeningen, beenmassages, oorbijten, drie uur woeste seks onder de paraplu’s van Cherbourg en andere trucs – dit is helemaal niet omdat je haar goed wilt doen. Dat wil zeggen, u wilt haar egoïstisch een goed gevoel geven, maar alleen zodat uw genetisch materiaal goed wordt. Zodat de wanden van de vagina intensiever samentrekken, het sperma helpt om naar het doel te bewegen, zodat de omgeving een beetje chemisch comfortabeler wordt, zodat de toegang tot het ei een beetje breder is, en ze zelf gasten naar haar wenkt een beetje energieker … En alleen een ernstige mentale en fysieke uitputting van een man, zijn feitelijke overgave aan de gruwelen van het bestaan, kan de reden zijn waarom hij de voorkeur gaf aan dit egoïstische uitputtende arsenaal van ‘noodsituaties’ eenentwintigste seks, die in sperma-concurrerende soorten is vergelijkbaar met het wanhopig gooien van de verliezende speler de laatste fiche op het eerste beschikbare nummer.