Het probleem met erectie in de ochtend: wat te doen en moet het worden behandeld?

Het probleem met erectie in de ochtend: wat te doen en moet het worden behandeld?

Werd wakker, je kijkt naar beneden en je begrijpt het, nietwaar? Artem Loktev, kandidaat voor medische wetenschappen, Rassvet-kliniek, vertelde Men’s Health waarom er een gebrek aan ochtenderectie is, is het de moeite waard om erover te luiden en hoe het probleem op te lossen.

Het ontbreken van een erectie in de ochtend mag u niet ontmoedigen. Maar hier is het belangrijk om een ​​paar punten te verduidelijken:

  • Je hebt het maar sporadisch?
  • Of misschien herinner je je een ochtend erectie lange tijd niet meer.?
  • Op andere momenten van de dag zijn er geen problemen met de erectie.?

Het verschijnen van een erectie in de ochtend wordt geassocieerd met de piek van het belangrijkste mannelijke hormoon – testosteron in het bloed. ‘S Morgens zijn de indicatoren maximaal – en nemen ze aan het einde van de dag af. Dit is de reden voor het toegenomen seksuele verlangen bij mannen in de ochtend en een afname van het libido in de avond, die gepaard gaat met vermoeidheid, problemen op het werk en files op weg naar huis..

Deze analyse wordt in bijna elk laboratorium gedaan. Het is noodzakelijk om het vóór 11 uur ’s ochtends in te nemen, tijdens de maximale testosteronwaarden. Testosteronspiegels variëren niet alleen gedurende de dag, maar gedurende het hele leven – op 18-jarige leeftijd is het waarschijnlijk hoger dan op 35-jarige leeftijd. Het is bewezen dat bij mannen boven de 40 de testosteronniveaus met één tot twee procent per jaar afnemen. Daarom is het beter om de interpretatie van de resultaten aan een specialist toe te vertrouwen. Anders kunt u in de verleiding komen om zelf uw testosteronniveaus te verhogen met behulp van verschillende medicijnen. En dit is beladen met tal van bijwerkingen en verminderde vruchtbaarheid, wat kan leiden tot onomkeerbare onvruchtbaarheid..

Als u ’s ochtends geen erectie heeft, moet u ook letten op de gebeurtenissen van de afgelopen dagen: stress, onjuiste dagelijkse routine, ontstekingsziekten kunnen ook leiden tot erectieproblemen. Het is zeer waarschijnlijk dat deze redenen uw fysiologische reacties hebben beïnvloed. De periodieke afwezigheid van een erectie in de ochtend mag dus geen reden tot paniek zijn. Het is raadzaam, indien mogelijk, de invloed van factoren zoals stress en negatieve emoties te verminderen, slaap en waakzaamheid, werk en rust te stroomlijnen, voeding te verbeteren, alcohol- en sigarettenmisbruik te elimineren, en uw ochtenderectie zal u en uw partner zeker weer in verrukking brengen..