Hoe kunnen vrouwen mannen begrijpen?

Hoe kunnen vrouwen mannen begrijpen?

Vrouwen begrijpen mannen niet altijd: de reacties en eisen van mannen komen hen vreemd voor als ze hard zijn. Als een vrouw de kenmerken van de mannelijke psychologie echter beter begrijpt, komt wederzijds begrip sneller tot stand..

Een man wil dat de liefde van een vrouw wordt uitgedrukt zoals hij dat wil, terwijl de talen van liefde voor mannen meestal anders zijn dan die voor vrouwen. Voor een meisje is de taal van liefde kussen, voor mannen – seks. Voor een vrouw is de taal van liefde zich zorgen te maken over een man en voor hem te zorgen, voor een man is de taal van liefde anders. Een man begrijpt dat hij geliefd is als een vrouw hem te eten geeft en tevreden rondloopt, glimlachend als de zon.

Hij komt thuis – ga naar hem toe, mooi en lachend, knuffel hem, kus en zeg: "Uit eten gaan! Waarschijnlijk honger?"

Het is belangrijk voor een vrouw wanneer een man naar haar luistert, en voor een man is het belangrijk wanneer een vrouw hem gehoorzaamt. Dit is anders. Als hij zei, is het belangrijk voor hem dat dit gebeurt, en onmiddellijk. Mannen snappen dat niet "onmiddelijk" soms is het erg moeilijk voor vrouwen, ze moet afstand nemen van het een en afstemmen op het andere. Ze begrijpen dit niet, omdat ze "onmiddelijk" weten hoe, en wanneer een vrouw doet wat hij vraagt ​​- niet onmiddellijk, ziet de man het als gebrek aan respect voor hem.

Als je het niet meteen kunt doen, zwijg dan niet, maar zeg het en zeg het wanneer je kunt. Mannen hebben in alles zekerheid nodig..

Een man houdt van zaken en houdt niet van vrouwelijke gevoelens. Een man irriteert zich aan de emoties en gevoelens van een vrouw als hij over zaken wil praten. Hij wil over de zaak praten en de vrouw begint emoties op te nemen en te praten over haar relatie, haar gedachten, wat ze denkt en hoe ze het ervaart. De man is vreselijk woedend.. "Ik ben met je voor zaken, en jij vertelt me ​​over je emoties. Ben je gek? Ik praat tegen je als een slimme".

Om dergelijke misverstanden te verminderen, vraagt ​​u hem duidelijk te spreken: "Ik heb het nu met je over de zaak". Het zal als een wachtwoord tussen jullie zijn, en mannen begrijpen dit. Het zal je uitkomen: als hij het niet zei, valt het jou niet kwalijk.

Een man begrijpt het gewoon niet "delen". Hij luistert nog steeds naar abstracte gesprekken in relatie tot zichzelf: "Wat willen ze van mij?" Een vrouw houdt erg van dromen, zich een groot mooi huis voorstellen, veel geld, een dure cruise, lange reizen, een luxe vakantie. Ze droomt gewoon – maar een man in zo’n situatie voelt zich vaak ongemakkelijk, omdat hij dit ontcijfert als verwachtingen voor hem, waaraan hij vaak niets te beantwoorden heeft.

Zodat een man niet vanaf nul een schuldgevoel voor zichzelf creëert en niet boos wordt, is het beter om dergelijke dromen te begeleiden met een voorwoord: "Jij bent mijn beste. Mag ik gewoon dromen? Hier, zonder taken en doelen, maar gewoon dromen van vreugde? Kan?". Hij zal vastbesloten zijn en u zult zich samen verheugen.

Zekerheid is belangrijk voor een man. In alles, en hoe meer hoe beter. Een man wil zekerheid, wat een vrouw van hem nodig heeft. Een lange en emotionele levensduur ergert een man: "U kunt eindelijk uitleggen, en wat is de feitelijke betekenis van uw woorden?" Overdracht: "Geef me duidelijke instructies". Het is gebruikelijk dat een vrouw over haar toestand praat, en een man maakt zich zorgen over gedrag – "Wat te doen?" Mannen zijn in dit opzicht eenvoudig. Ze begrijpen ja en nee, ze hebben bepaalde instructies nodig, ze begrijpen geen hints, gevoelens en obscure gesprekken. Een man is geïrriteerd als hij, in de woorden van vrouwen, de essentie van het verzoek niet begrijpt, wat ze van hem wil, geen instructies hoort. Hij is het misschien niet eens met wat een vrouw van hem wil, maar het is belangrijk dat hij begrijpt wat een vrouw tot hem richt..

Hoe hier te zijn? Gewoonlijk helpt een eenvoudige formulering: "Ga maar zitten, ik vertel het je gewoon. U hoeft niets te doen, luister gewoon en knik. Ik wil met je delen". Alles, daarna staat hij klaar om naar je te luisteren.

Een man heeft zekerheid nodig als een vrouw zijn vragen beantwoordt. Als de man over moeilijkheden en problemen begon te praten, heeft hij geen vrouwelijke spirituele nodig "ja, ik begrijp je echt". Hij heeft opties nodig om na te denken over hoe deze situatie kan worden opgelost. Maar, zodat hij niet het gevoel heeft dat hij het probleem niet alleen kan oplossen, moet men zich afvragen: "U bent geïnteresseerd in mijn mening?" – en kijk dan naar het non-verbale. Als een man om advies vraagt, kan en moet hij advies krijgen, alleen zonder emotionele druk: je denkt, hij neemt een beslissing.

Vrouwelijke formulering: "Luister, allereerst zul je dit allemaal zelf bedenken, beter dan ik, wel, ik denk dat het de moeite waard is om het te doen, maar denk er zelf over na, je begrijpt het beter". Dit gaf ze hem in feite duidelijke instructies, en in de vorm zei ze dat jij, natuurlijk, de slimste bent, die ertegen pleit.

Een man accepteert in het algemeen nauwelijks hulp, en van een vrouw in het bijzonder. Voor een man is ongevraagde hulp van een vrouw een indicator van zijn falen: "Je hebt het niet zelf gedaan!" Het is in alles belangrijk voor hem: "ik mezelf!"

De man en vrouw gaan op bezoek, de man rijdt, en het lijkt erop dat ze verdwaald zijn. De man is nerveus, probeert de kaart te achterhalen, de tijd tikt door. Vrouw wordt deze situatie beu en ze zegt: "Laat me naar buiten gaan en het aan de voorbijgangers vragen?" Hier kan een man ontploffen, en zijn vrouw zal in de beste gevoelens beledigd zijn. Met haar zorg wilde ze hem vertellen: "Je bent dicht bij me, je bent me dierbaar en ik wil niet dat je van streek raakt!", en de echtgenoot ziet dit als een wantrouwen jegens zijn capaciteiten, als een beschuldiging van domheid: "Waar breng je me überhaupt naartoe, je kunt helemaal niet bij je zijn, je kunt me niet naar de gasten brengen!"

Hoe gedraag je je correct? Vrouwen, ontspan en vertrouw uw man. Wees stil, geef geen advies dat niet wordt gevraagd. Het is oké om zijn hand aan te raken en zachtjes te zeggen: "Maak je geen zorgen, we zullen het op tijd halen, geen probleem". En binnen een paar minuten, als hij het hoort en het verteert, kun je vragen: "Kan ik je ergens mee helpen? Misschien vraag ik het aan voorbijgangers?" Benadruk dat de man alles alleen en zonder jouw hulp aankan. Dan zal hij uw hulp oplossen en accepteren..

Een jonge man stuurt een cv en vraagt ​​zijn vriendin: "Vertel me alsjeblieft of dergelijke begeleidende opmerkingen normaal zijn?" De vriend keek en formuleerde: "Ja, natuurlijk is alles daar in orde, maar het lijkt mij de moeite waard om er iets aan toe te voegen". Een dergelijk advies werd met dankbaarheid ontvangen..

In gespannen, stressvolle situaties wil een man alleen zijn. In vergelijkbare gevallen wil een vrouw zich uitspreken, heeft ze een gesprekspartner (gesprekspartner) nodig en denkt ze dat een man hetzelfde nodig heeft. Ze ziet zijn spanning en wil hem helpen, wil hem aan het praten krijgen, begint vragen te stellen. En een man geeft hier vaak geen antwoord op, wordt boos en zwijgt: "sluit". Ze is beledigd!

In feite is de man er niet "sluit". Woord "dichtbij", dit komt niet uit het mannelijke vocabulaire, dit is een beschrijving van de kant van de vrouw. Een man sluit niet af: hij denkt dat hij het gewoon druk heeft en wil hier niet van afgeleid worden.

Tegelijkertijd doet een man dat soms "sluit". Meestal gebeurt het als zijn ziel slecht is. Niet verwarren: de situatie hier is objectief gezien niet moeilijk, gespannen, maar de ziel is gewoon slecht. Als een man slecht van hart is, als hij ontevreden is over zichzelf of boos is, wil hij zweren, dan is hij dat ook "sluit", sluit in en bespreekt niets totdat hij zelf uit zijn crisis komt.

Waarom? – vrouwen begrijpen het niet. Ze begrijpen het echt niet: als een vrouw zich plotseling slecht voelt in haar ziel, heeft ze moeilijkheden en problemen, als ze iets heeft gestoken, wordt een persoonlijkheidscrisis ook ziek, ze plaatst geen muur tussen zichzelf en de mensen om haar heen, ze wil zich uitspreken en delen, van haar wordt het gemakkelijker.

Maar mannen zijn anders. Een man gelooft, op grond van zijn opvoeding, dat emotioneel afstoffen volkomen zinloos is. Voor mannen is dit waar. Als een vrouw zich uitspreekt, voelt ze zich beter. Als een man zijn slechte gedachten uitspreekt, wordt hij er nog meer van beschuldigd. Wat kan een oplettende en liefdevolle vrouw hier doen? Gewoon om dichtbij te zijn, om kalm en attent te zijn zoals altijd. En als hij wil praten, luister dan gewoon naar hem. En nog beter zonder commentaar, ga gewoon naast hem zitten en aai zijn hand.. "Je zal slagen! Je slaagt altijd!" – misschien is dit het enige dat de moeite waard is om hem te vertellen.