Hoe u thuis een erectie kunt verbeteren

Hoe u thuis een erectie kunt verbeteren

Inhoud

Producten om de erectie te verbeteren

Als de erectie onstabiel is en er geen bijkomende ziekten zijn, volstaat het om aandacht te schenken aan uw levensstijl. Gezonde slaap en activiteit, minder zorgen – en hier is een kant-en-klaar medicijn. Goede voeding is zo’n remedie..

Voedsel heeft een sterk effect op de erectie. Geen wonder dat mensen de zogenaamde afrodisiaca al duizenden jaren gebruiken. Ze verbeteren het libido, verhogen de bloedtoevoer en stimuleren erecties..

En dit zijn niet per se lekkernijen zoals oesters of droge wijn. Zelfs pompoenpitten hebben, wanneer ze regelmatig worden geconsumeerd, een gunstig effect op de conditie van de prostaatklier, wat ook de erectie beïnvloedt. Ze bevatten speciale stoffen die worden gebruikt bij de vervaardiging van medicijnen voor mannen..

Ook voor mannen met verzwakte erecties zijn walnoten en groenten de nummer één, die de testosteronniveaus verhogen. Meestal is een laag gehalte van dit hormoon een van de oorzaken van erectieproblemen..

Obesitas en een zittende levensstijl verminderen ook testosteron – daarom raden we een gezond dieet aan met groenten en mager vlees..

Folkmedicijnen die de erectie vergroten

Bijna alle folkremedies helpen door de bloedstroom te verbeteren of te helpen ontspannen bij stress. Maar voordat u ze gebruikt, moet u een arts raadplegen. Elke remedie moet met mate worden gebruikt en moet vertrouwd worden gemaakt met contra-indicaties.

Als de reden voor een verminderde erectie gewenning aan een partner en een afname van de ernst van sensaties is, zal de schors van de yohimbe-boom, die in de apotheek als voedingssupplement wordt verkocht, nuttig zijn. Tincturen van ginseng en gember hebben een vergelijkbaar effect..

Kruidenpreparaten kalmeren en versterken de bloedvaten. Meestal heb je een lange opname nodig, je mag geen snel resultaat verwachten.

Planten die de erectie verbeteren:

  • Ginseng
  • Brandnetel
  • Tijm
  • Munt
  • Wilgenroosje
  • Sint-janskruid
  • Kamille
  • Eleutrococcus
  • Meidoorn

Kruiden kunnen als thee worden gedronken, evenals warme medicinale baden met toevoeging van een afkooksel. Verkocht als kant-en-klare collecties van verschillende kruiden en kruiden afzonderlijk.