Nieuw lid – Is het nodig om een ​​man te veranderen

Nieuw lid – Is het nodig om een ​​man te veranderen

Inhoud

Na 7 – 10 jaar huwelijksleven beginnen vrouwen te dromen van een nieuw lid! Maar ze denken niet eens dat het nieuwe lid slechts een sleutel is, het antwoord ligt in emoties …

Een nieuw lid is geen uitweg uit de situatie

Hoeveel vrouwen heb ik moeten zien, op zoek naar een nieuw lid, en nieuwe emoties, die alles verloren hebben! Het familienest, vernietigde het gezin, vernietigde de gevestigde en sterke relaties door hun eigen acties, niet eens beseffend dat je niet op zoek moest naar een nieuw lid, maar naar nieuwe gevoelens, liefde, houding ten opzichte van jezelf, een man die kan geven wat degene met wie je nu bent, en de nieuwe term is hier niet het belangrijkste, maar het is ook een heel belangrijke voorwaarde!

De psychologie van vrouwen functioneert soms niet goed, en ze begint in zichzelf verward te raken … Dit gebeurt in een tijd waarin de passies in de relatie afnemen, seks een orde van grootte minder wordt, of het verdwijnt bijna volledig, emoties staan ​​op nul, één alledaags ding, en de vrouw begint na te denken, en niet of ik mijn penis moet veranderen in een nieuwere, anders is deze al saai en veroorzaakt hij geen gevoelens of emoties ?

Ik wil vrouwen waarschuwen voor zulke overhaaste impulsen, en proberen de situatie recht te zetten, al het mogelijke doen om eerst de relatie te redden, en dan op zoek te gaan naar een nieuw lid, of beter gezegd totaal andere relaties!

Moet ik een man veranderen, of over een oud lid!

Seksuele relaties en relaties in het algemeen zijn zeer nauw met elkaar verbonden, ze kunnen op geen enkele manier in verschillende componenten worden verdeeld, omdat superseks nooit zal werken zonder normale relaties, en er is ook geen normale relatie zonder geweldige seks, hieruit volgt dat je het nodig hebt om eerst de relatie tot stand te brengen, en dan seks, anders komt er niets van terecht!

Het is een feit dat een oud lid beter is dan twee nieuwe! Je kent elkaar al, alle sterke en zwakke punten, je kent elkaars favoriete strelingen en zelfs seksuele fantasieën en dromen. Maar dit is het probleem van veel koppels, ze stoppen daar met seks en storten zich in het dagelijks leven, met als resultaat de degradatie van seks! En het is noodzakelijk om je in seks voortdurend verder te ontwikkelen! Maar ons artikel gaat over iets anders …

Laten we het hebben over een nieuw lid ?

Oh, meiden! Hoeveel fouten heb je gemaakt bij het zoeken naar een nieuw lid? Het is geen gemakkelijke taak om een ​​man te vinden die oplettend is, niet egoïstisch in seks, en van hem houdt zoals jij, met hoeveel mannen moesten slapen totdat je vond een die al je favoriete kwaliteiten combineert, het vermogen om seks te hebben, er altijd klaar voor, attent en altijd tot een orgasme brengt, en zelfs gewoon een geweldig en zorgzaam persoon …

En om je beproevingen in mannenhanden tot een minimum te beperken, wil ik dat je bij het kiezen van je volgende vriendje aandacht besteedt aan enkele nuances die je zullen helpen bij het kiezen van een geweldige minnaar in bed, en een geweldige man!

een. Laten we nee zeggen tegen wreedheid.

Hoeveel vrouwen dromen van een brutale man en seks met hem. Maar ik zal jullie teleurstellen, vrouwen, brutale mannen in seks zijn hetzelfde als de beschrijving van wreedheid: starheid, egoïsme, volledige onwetendheid over de interesses, verslavingen en seksuele verlangens van een vrouw.

Seks met een brutaal kan in geïsoleerde gevallen heerlijk zijn, dat wil zeggen, eenmalige en constante onbeschoftheid en egoïsme in seks, een vrouw, oh, hoe snel vervelen ze zich, ze wil meer tedere, gepassioneerde, sensuele seks, en wreedheden zijn niet beschikbaar! Maar een liefhebbende man kan worden overgehaald om soms stoer te zijn in seks als je dat wilt …

2. Het seksuele temperament van de nieuwe man is erg belangrijk.

Het is noodzakelijk om een ​​nieuw lid met een vergelijkbaar temperament te zoeken, anders kan er geen sprake zijn van een gelukkig seksleven. Vanwege constante ontkenning van seks, als gevolg van regelmatige ontevredenheid en gebrek aan seks, hoopt wrok zich op, prikkelbaarheid lijkt als gevolg daarvan een pauze.

Op de eerste date, en inderdaad tijdens de eerste geslachtsgemeenschap, wanneer nieuwheid een grote rol speelt, is het temperament het moeilijkst te bepalen, maar nog steeds mogelijk! Let op hoe de man voor hem zorgt, of hij met bloemen en een cadeau kwam, of hij voor je zorgt, de deuren opent, zijn bovenkleding uittrekt, de stoel naar achteren schuift, en in het algemeen ging je meteen naar het café met hem (en let trouwens op als hij), om bijvoorbeeld niet te bevriezen of urenlang in de kou te draaien.

Kleine dingen onthullen altijd iemands karakter! Je moet meer aandacht besteden aan het gedrag van een man als hij spraakzaam is, weet hoe hij een gesprek moet voeren, vindingrijk, met gevoel voor humor, niet verlegen is en niet bang is om je vanaf de eerste minuten aan te raken, je hand te kussen of wang, neemt het initiatief volledig op zichzelf, maar vergeet niet te vragen, wat zou je willen, dan is dit hoogstwaarschijnlijk een temperamentvolle man, en het enige dat overblijft is om te kijken wat voor soort geslacht hij is …

Maar als een man bij de eerste ontmoeting erg geperst, verlegen is, normaal gesproken geen enkele woorden kan verbinden, zelfs als hij verblind is door je schoonheid, stil is, je constant vraagt ​​wat je zou willen, waar je heen moet, zijn humor wil de het beste, dan ligt deze man ook in bed, en dit is al een trieste foto …

3. Na de eerste seks – Rennen of blijven ?

Je moet begrijpen dat het eerste geslacht verfrommeld kan worden, hoe bevrijd je ook bent in seks, daarom moet je soms een nieuw lid de kans geven om zichzelf te rehabiliteren, als hij het natuurlijk verpest heeft. Maar zelfs bij de eerste seks kun je meteen bepalen of deze man een geweldige minnaar is!

Er zijn zelfs gevallen waarin een man erg overweldigd is, dat zijn penis misschien niet eens overeind komt. Maar alleen dit is geen excuus voor een man, maar een enorm minpuntje, wat voor soort man is hij die zichzelf en zijn penis niet kan beheersen, vooral als er een naakte, opgewonden vrouw in de buurt is … Dit betekent alleen dat hij dat niet is ervaren in seks, en kent zelfs uw eigen penis niet goed, om maar te zwijgen van het lichaam van een vrouw …

Nogmaals, kleine dingen: hij heeft een condoom, hij gaf je een servet na de seks zodat je overtollig vocht afveegde, hij bood water aan, hij zei (let op) dat seks met jou geweldig was, dat je een mooi lichaam hebt, zei hij een paar details dat Is je kat zo smal en heet dat hij gewoon in de wolken vloog toen hij je binnenkwam, of vroeg hij meteen: “ben je klaar”? En als je nee zei, en hij deed verder niets, dit is een bel …

Natuurlijk kan een vrouw een orgasme niet vanaf de eerste ontmoeting ervaren vanwege allerlei psychologische nuances tijdens de eerste seks, en een man kan snel eindigen met overmatige opwinding, maar het algemene beeld komt meteen naar voren of hij een egoïst is in seks of niet. , kan hij überhaupt seks hebben of niet!

vier. Het maakt uit hoe een date met een nieuw lid eindigt.

Nogmaals meiden, details! Besteed speciale aandacht aan hoe de man je behandelt als hij kreeg wat hij zo graag wilde, namelijk seks. Hij schopte je meteen het appartement uit, of je praatte lang met elkaar en deelde je indrukken en de tijd die je samen doorbracht, of misschien bleef je tot de ochtend bij hem …

Zijn emotionele houding ten opzichte van jou is veranderd of niet, dat wil zeggen, hij is nog aandachtiger en zorgzamer geworden, of hij is stil geworden, en met zo’n blik zou je zo snel mogelijk naar huis gaan, schat!

En nog belangrijker, hoe stuurde hij je naar huis, reed hij je met de auto als die er was, nam hij je met de bus of liep hij naar je huis, belde en betaalde hij een taxi en stuurde je naar huis? Of hij trapte het appartement uit om te laten zien waar de bushalte was, of hij leidde zelf naar de halte en nam afscheid door met zijn pen te zwaaien ?

Al deze details vormen samen een gemeenschappelijk mozaïek, op basis waarvan men conclusies kan trekken over hoe een man en zijn nieuwe lid zijn! En als vrouwen leren aandacht te schenken aan dergelijke details, zullen ze veel sneller een waardig feest vinden..

Nieuw lid en de fijne kneepjes van seks

Ik zou seks met een nieuwe man voor vrouwen niet willen verwennen, afgeleid worden door verschillende subtiliteiten, maar niettemin zul je op veel details moeten letten om op zijn minst enig idee te hebben waar een man ongeveer toe in staat is in seks vanaf het allereerste begin.

Man’s nagels. Als een man naar zijn nagels kijkt, zal seks met hem een ​​orde van grootte beter zijn dan met een man, althans zonder een minimale manicure. Je kunt hem zijn vagina laten strelen met goed verzorgde vingers, dit is een garantie dat hij er niet aan krabt, micro-verwondingen veroorzaakt met zijn nagels en geen infectie zal introduceren in de delicate omgeving van de vagina met zijn vuile nagels.

Intiem pik kapsel. Wanneer de penis een esthetisch uiterlijk heeft en een kort kapsel heeft, ziet het er visueel langer uit, voor een vrouw is het aangenaam om te observeren, bovendien gaat kort haar niet in de mond tijdens orale seks, een vrouw zal genieten van een pijpbeurt, als, het komt natuurlijk bij hem op de eerste bijeenkomsten.

Een verscheidenheid aan strelingen voor mannen. Hoe gevarieerder het voorspel, hoe groter het vertrouwen in de vooruitgang van een man in seks, dat wil zeggen, hij zal niet alleen, zoals in een standaardpatroon, kussen op de lippen, de borst kussen en onmiddellijk het poesje binnengaan, maar zal betalen aandacht voor een groter deel van het vrouwelijk lichaam, oren, nek, borsten, buik, armen, benen, zal ze aaien en kussen. En het maakt niet uit hoe hij een vrouw onmiddellijk wil bespringen, een bekwame minnaar zal eerst de vrouw opwinden, en dan zal hij zich zorgen maken over zijn plezier.!

Volledige geslachtsgemeenschap. Op voorwaarde dat de man de bovenstaande nuances in acht neemt, zal de vrouw al nat zijn en klaar voor seks, waarbij de lichaamsbewegingen van de penis, de versnelling en vertraging ervan belangrijk zijn, alsof ze de vrouw plagen en flirten, en aan het einde van de handelen, zich aan een bepaald tempo houden zodat de vrouw zich kan concentreren op haar orgasme en het kan ervaren. Besteed hier ook aandacht aan!

En er zijn veel van dergelijke seksuele nuances met een nieuw lid! Als vrouwen er in het begin van een relatie op zouden letten, dan zouden er in het land veel minder echtscheidingen zijn. Maar onze vrouwen hebben zoveel vertrouwen in zichzelf dat ze denken dat ik gewoon een man zou vinden, en ik zal hem een ​​goede minnaar maken … dit is een diepe waanvoorstelling van een meisje, het is bijna onmogelijk om de psychologie en aanpak te veranderen voor een vrouw in een man is het alleen mogelijk om die kwaliteiten te ontwikkelen die al bestaan!

Kies dus verstandig een nieuw lid, en dan pas nadat je alle manieren hebt geprobeerd om het bij het oude lid op te rakelen. En praat met een man over seks, in de regel is hij tevreden met alles in seksuele relaties, en hij heeft zelfs geen idee dat je iets niet leuk vindt, en in de regel kan deze situatie vrij gemakkelijk worden gecorrigeerd, omdat mannen dat zijn voor seksuele experimenten helemaal mee eens!