Pijn tijdens erectie

Pijn tijdens erectie

Erectiele pijn kan om zeer verschillende redenen op elke leeftijd voorkomen en gepaard gaan met een aantal andere symptomen. Mannen geven vaak toe dat tegen de achtergrond van pijn de erectie erger, zwakker en korter is geworden, en dit maakt hen niet minder bang dan pijn.

Absoluut, normaal gesproken mag een erectie niet gepaard gaan met pijn. Het komt voor dat een pijnlijke erectie het resultaat is van overmatige opwinding of langdurige seksuele onthouding, evenals het resultaat van het gebruik van bepaalde voorbehoedsmiddelen, smeermiddelen en seksapparaten. Maar dit zijn geïsoleerde geïsoleerde gevallen. Als de penis constant pijn doet tijdens opwinding, moet u tijdens de erectie op zoek gaan naar de oorzaak van de pijn. Hier zijn enkele van de mogelijke:

– Regelmatige masturbatie. Volgens statistieken nemen mannen van 25 tot 40 jaar meestal hun toevlucht tot masturbatie, maar om deze reden komt pijn tijdens de erectie voornamelijk voor bij jonge jongens die meerdere keren per dag masturberen, evenals bij degenen die masturbatie verlengen, dat wil kopen kamagra zeggen, ze proberen zo lang mogelijk niet ejaculeren.

– Trauma van de penis. Zelfs als je zeker weet dat er in dit opzicht een volledige orde is bij je kameraad, kan het echte plaatje anders blijken te zijn. De penis kan onmerkbaar worden verwond tijdens seks of zelfs tijdens het slapen (bijvoorbeeld zonder succes naar beneden te drukken). Daarom zal de uroloog het onderwerp opwinding alsnog moeten laten zien. De mate van trauma aan de penis kan heel verschillend zijn, tot een fractuur toe. De scheur van het hoofdstel behoort tot dezelfde groep..

– Phimosis is een vernauwing van de voorhuid, waarbij het openen van het hoofd onmogelijk en pijnlijk wordt. Bij phimosis treedt hier pijn tijdens een erectie op – op de plaats van spanning van de voorhuid, die rood wordt en opzwelt.

– Ziekte van Peyronie. Een zeer waarschijnlijke oorzaak van pijn tijdens erectie, die wordt opgemerkt in het beginstadium van de ziekte. Vervolgens vormen zich fibreuze plaques op het lichaam van de penis, die bij palpatie voelbaar zijn. De penis zelf buigt in een opgewonden toestand, wat het moeilijk, zo niet onmogelijk maakt om geslachtsgemeenschap te hebben. In een later stadium kan de penis zelfs kleiner worden..

– Priapisme is een langdurige, pijnlijke erectie die enkele uren kan aanhouden. Het treedt op ongeacht seksuele opwinding en verdwijnt niet, zelfs niet na een orgasme. In de toekomst wordt priapisme de reden voor het ontbreken van erecties als gevolg van de vorming van littekens op de holle lichamen van de penis.

– Prostatitis. Naast pijn tijdens erectie en ejaculatie, kan chronische prostatitis gepaard gaan met een aantal andere symptomen: pijn in de lumbale regio, rectum, perineum, penis, testikels, zwakke erectie, vroegtijdige zaadlozing, frequent pijnlijk urineren.

– Seksueel overdraagbare aandoeningen. Naast pijn tijdens de erectie, kan er jeuk en branderig gevoel zijn in het genitale gebied, afscheiding uit het hoofd van de penis, pijnlijk urineren en andere tekenen.

Over het algemeen is pijn tijdens een erectie een los concept. Het maakt uit waar, hoe en wanneer het precies pijn doet, waarna de pijn verscheen, de gewaarwordingen constant of intenser zijn, of het plassen wordt verstoord of andere symptomen worden waargenomen, en ook het uiterlijk van de penis en de veranderingen die erin zijn opgetreden zijn van grote diagnostische waarde. Daarom is het zonder persoonlijk overleg met een uroloog erg moeilijk om de oorzaak van pijn tijdens erectie te bepalen. Mogelijk moet u zich laten testen of een echografie ondergaan.