Seks in de auto: waarom en hoe het te doen

Seks in de auto: waarom en hoe het te doen

Gedurende de hele lange geschiedenis van haar bestaan ​​heeft de mensheid uitgebreide ervaring opgedaan met verschillende manieren om seks te hebben..

Overal waar mensen niet met seks bezig zijn: in de natuur, in een ballon, op het dak van een gebouw met meerdere verdiepingen, bij de ingang, en andere plekken zoals deze ken je nooit. Seks in je eigen bed, hoewel het de meest voorkomende plaats lijkt om seks te hebben, is niet langer zo aantrekkelijk, vooral voor degenen die geen trivialiteit tolereren in zo’n moeilijke kwestie. Seks in de auto verwijst natuurlijk ook naar min of meer exotische vormen van intieme vrijetijdsbesteding..

Ja, na het slapengaan is de auto de meest voorkomende plaats om de liefde te bedrijven..
Volgens de BBC heeft 88% van de Italianen minstens één keer in hun leven seks gehad in een auto. Een ander onderzoek door MSN Carview wees uit dat 80% van de inwoners van het VK graag seks heeft in een cialis auto. En elke vierde Brit na een kerstfeest op kantoor, geeft zich gelukkig over aan liefdesplezier op de achterbank. Elke 2e jongedame in Engeland deed dat “dit is” precies daar. In dit opzicht waren de Russen verrast – slechts 25% van de respondenten is bereid dit op hun stoel te doen.
auto.

Waarom auto’s zo aantrekkelijk zijn voor liefdesplezier?
1. Gewoon nieuwsgierige burgers die nieuwe sensaties willen ervaren en hun nieuwsgierigheid hierin willen bevredigen. Over het algemeen degenen die van avontuur houden. Zij zijn degenen die hun armen en benen kunnen breken terwijl ze seks hebben terwijl ze in een hangmat staan..
2. Deelnemers aan snelle seks, seks tussen dingen, kortstondig, vluchtig – je kunt het noemen zoals je wilt, de essentie verandert hier niet van. Dit zijn situaties waarin er simpelweg geen tijd is om te praten over verhuizen naar een geschiktere plek..
3. Cliënten van prostituees. In dergelijke gevallen is het echt onpraktisch om ergens ver te verhuizen. Deze meisjes weten in de regel zelf wat en hoe ze moeten doen. En ook zij hebben haast: tijd is immers geld.
4. Degenen die nergens heen willen of gewoon nergens heen willen: het appartement is gerenoveerd, je wilt geen geld uitgeven aan het hotel en onnodige problemen, en goede vriend Fedya ging op vakantie met de sleutels van zijn gezellig vrijgezellenhol.
5. Een speciale categorie – fans van autoseks, of liever: professionals. Ze genieten gewoon van seks in de auto. Ze hebben een onuitputtelijke fantasie, bedenken en implementeren steeds meer geschikte seksuele posities. En sommigen proberen zelfs een educatieve missie op zich te nemen en hun kennis over te brengen op de grote massa automobilisten. In Europa bijvoorbeeld is en bloeit een school die alle denkbare en aanvaardbare manieren van dit tijdverdrijf leert..

Wat u moet weten over autosex:

Welk automerk is het meest geschikt om de liefde te bedrijven?
Auto’s van een merk als de Porsche Boxter brengen mensen van beide geslachten in een toestand van mentale en soms fysieke extase. Vrouwen beheren “kever” Volkswagen of de nieuwe Mini zijn grote uitvinders en erg grappig. En de eigenaren van de Audi TT zijn fantastisch. Duitse BMW’s, Mercedes-Benz en “Audi”, en verder op de lijst, en hoe krachtiger en duurder de auto, hoe meer mensen er klaar voor zijn om gek te worden bij het zien van de eigenaar. De klasse van deze auto’s bepaalt precies het niveau van comfort dat nodig is om te hebben

aanvaardbare ruimte, terwijl u tegelijkertijd onthoudt waar u zich bevindt, om niet het noodzakelijke gevoel van pikantheid te verliezen dat inherent is aan “autosex”.

Buiten competitie dankzij hun hoge plafonds, jeeps (met uitzondering misschien van sommige Japanse modellen) en Zweeds “Volvo”. Een dame gaf toe dat ze alleen in deze machines haar benen kan optillen zonder het risico te lopen haar hiel te stoten-“haarspeld” interieur plafond.

Autoliefhebbers met meer bescheiden middelen worden gered door een harde werker “Opel”. De echt legendarische pretentieloosheid van deze machine wordt weerspiegeld in de kwestie die we overwegen. Uiteraard in modellen zoals “Cadet” of “Ascona”, liefhebbers boven de gemiddelde lengte zullen enigszins moeilijk zijn. Maar in het algemeen meer “Senatoren” en “Omega’s” er is zelfs genoeg ruimte voor basketballers.

Ongeveer hetzelfde kan over gezegd worden “Volkswagens”, die ook hier overeenkomen met hun naam (voor degenen die het niet weten: Volkswagen wordt uit het Duits vertaald als “mensen hun auto”​Voor de kleintjes, sommigen “Golf” of “Jetta”, hoewel hier iedereen zal moeten kunnen ontwijken! Voor degenen die langer zijn, heeft het nog steeds de voorkeur “Passat”, als er niets beters is.

Als een kanttekening kan hieraan worden toegevoegd dat de voordelen van elk merk toenemen als het een modellichaam heeft “stationwagen”. In het laatste geval kun je door de voorstoelen en de achterbank uit te breiden een echt sexodrome krijgen.

Veel klachten worden veroorzaakt door sportmodellen en “Japanse vrouwen”. In de kerel “BMW” zitten in een normale (voor volledige seks) positie is hetzelfde probleem als in een economische positie “Toyota” of “Mazda”, vooral in hun “Aziatisch” wijzigingen. En de varianten van de autofabrikanten van het Land van de Rijzende Zon, gemaakt met een expliciete verwachting voor export, laten veel te wensen over – het is nog steeds krap! Vreemd genoeg kwam de 190th bij dit bedrijf. “Moers”, die zelfs de Duitsers zelf niet als een waardige vertegenwoordiger van deze respectabele familie beschouwen vanwege de onkarakteristieke krapte in de cabine.

Seks in “stationwagen” – slechte smaak: alles lijkt te veel op een gewone slaapkamer.

Een alternatief standpunt is dat Wit-Russische straatracers levendig de kandidatuur van de beste auto voor seks bespreken:

“Heeft iedereen de Porsche 924944 gezien? Klein, zo kort. Dus seks in een Porsche is precies dat. Over het algemeen hangt alles waarschijnlijk niet af van de salon, maar van de fantasie en de vriendin. Of liever, hoezeer ze je opwindt.”

Seks in de auto – instructie

Iedereen weet “missionaris” pose (man bovenop) – het wordt ook wel klassiek genoemd – is alleen acceptabel als je de voorstoelen gemakkelijk kunt uitbreiden. Bij sommige stationwagonmodellen (Ford Scorpio Wagon, Opel Omega Caravan) kunt u comfortabel zitten door de achterbank neer te klappen. In dit geval wordt echter een groot vlak oppervlak gevormd als de kofferbak leeg is. Een interessante optie is in een limousine (Lincoln Town Car Stratch, Cadillac Fleetwood Stratch).

“Doggy” pose, evenals “lepels” (het zit aan de achterkant op zijn kant) vereist voldoende bewegingsruimte, daarom is het alleen acceptabel voor een auto met een indrukwekkend interieur, bijvoorbeeld een SUV – door de voorstoel naar voren te schuiven, kun je goed op de rug zitten. “Lepels” geschikt mits de achterbank neergeklapt is. Tegelijkertijd beperken deze posities het vermogen van de partner om de reactie van de dame te volgen. Zorg ervoor dat uw hartstocht onbedoeld, in een vlaag van extase, niet met uw hoofd op de achterruit komt.

Het meest echt voor het bedrijven van de liefde in een auto “cowgirl pose” (ze zit op haar knieën). Je kunt je zowel achterin als voorin aanpassen, met als enige verschil dat je van tevoren moet nadenken over de knieën van je partner, die vaak op de vleugels vallen, de handrem en zo proberen vast te komen zitten in de opening tussen de stoel en de deur, en houd een oogje in het zeil zodat ze niet met de achterkant van haar hoofd tegen het plafond stoot. In dit opzicht zijn voertuigen met een afneembaar dak (BMW 323 Kabrio) ideaal. Over het algemeen voldoet deze positie aan alle behoeften van visueel contact en is erg geliefd bij mannen, omdat het de minst vermoeiende partner is en zijn metgezel een uitstekende gelegenheid biedt om het proces te beheersen. Nieuwerwetse minibusjes zijn vooral geschikt voor deze positie, omdat de meeste geen tunnel hebben met een versnellingspook die tussen de voorstoelen uitsteekt en “handrem” (Citroën Xsara Picasso, Peugeot 806, Chrysler Voyager).

Opgemerkt moet worden dat de bestuurdersstoel het meest onhandig is om seks te hebben in een auto van welk merk dan ook en in elke positie. Over het algemeen is dit onderwerp zo uitgebreid dat het simpelweg onmogelijk is om al zijn aspecten in het kader van één artikel te behandelen. Het belangrijkste hierbij is emancipatie en vlucht van verbeeldingskracht..

Hoe seks hebben in een auto? Veiligheidsblad

Over het algemeen vanzelfsprekend:
Bewaar condooms altijd in uw medicijnkastje.
Het wordt niet aanbevolen om kleding te dragen die lang en onhandig is om uit te trekken. Meisjes worden geadviseerd om lange rokken en kousen te dragen.
Nooit seks hebben op openbare plaatsen..
Installeer de handrem.
Doe de autodeur op slot en zet de muziek aan.
Als de ruiten in de auto niet getint zijn, schakel dan de airconditioning uit om het beslaan van de ruiten te versnellen..
Gevaarlijk om het schuifdak open te laten staan.
Het wordt ook niet aanbevolen om intimiteit aan te gaan terwijl de auto in beweging is, zoals soms in de bioscoop wordt gedaan – het zal vrij moeilijk zijn om een ​​auto-ongeluk te vermijden.!