Sexy educatief programma voor mannen

Sexy educatief programma voor mannen

Het zou heel fijn zijn als mannen de gedachten van hun partner konden lezen. Dit zou het paar redden van veel voorkomende fouten in bed, of, als alles goed gaat, zou het helpen om de stemming en verlangens voor elk aangenaam moment af te stemmen..

Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat een man die ergens op internet over het mysterieuze Graffenberg-punt heeft gelezen, vol enthousiasme thuiskomt, zijn partner op het gezinsbed legt en actief, zonder naar bezwaren te luisteren, naar haar op zoek gaat . Het verlangen op zich is prijzenswaardig, maar acties die zo doelgericht zijn, zullen een vrouw eerder de indruk geven dat ze naar een afspraak is gekomen met een perverse gynaecoloog, en niet in bed met een geliefde. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze daar op dit moment helemaal niet aan toe is: op haar fornuis brandt het vlees, dat ze voor hem kookte voor het avondeten! Het is om mannen te waarschuwen die oprecht hun vrouw het beste willen bevredigen, en dit artikel is geschreven. Hier worden veelvoorkomende fouten geschetst die mannen in bed maken en die, in een vlaag van creatief enthousiasme, zeker niet tot de verwachte gevolgen leiden. Hoogstwaarschijnlijk zijn de meeste ervaren verleiders al op de hoogte van wat hier wordt beschreven, maar een man, eenmaal in bed, heeft de neiging de eenvoudigste dingen te vergeten, en daarom zal dit artikel ook dienen als een goede herinnering aan wat het erg leuk zou zijn om te betalen aandacht voor..

Bereid altijd een invasie voor

Je hebt het altijd gehoord – zorg er altijd voor dat je meisje genoeg is "nat" voordat u er iets in invoert. Het maakt niet uit waar precies. Het maakt niet uit wat. Of het nu een penis, een vinger of een of andere mooie vibrator is. Het maakt niet uit dat je vriendin binnen een paar seconden opgewonden raakt – ze is misschien niet genoeg om te doen wat je in gedachten hebt, aangenaam en vooral pijnloos. Want op een dag kan haast een wrede grap met je uithalen en alle opwinding, zo kwetsbaar en teder in het begin, de kop opsteken; en in het ergste geval kunt u zeer pijnlijke en onaangename schuren voor uw dame veroorzaken "Daar", wat het de volgende dag waarschijnlijk moeilijk zal maken voor uw intieme spelletjes. Nee, het is helemaal niet nodig om cunnilingus te doen als een opmaat voor geslachtsgemeenschap, maar als je er al met je handen op klimt en je vinger nat maakt met die van jezelf, of haar speeksel doet duidelijk geen pijn. En let op haar reactie: als een meisje zenuwachtig terugdeinst en wegloopt van je aanraking, is dat niet per se een teken van hogere opwinding..

Een vrouw heeft veel meer erogene zones.

Probeer te herinneren. Of schrijf het op – het is handiger voor u. Hoewel het natuurlijk een beetje vreemd zou zijn om tijdens de geslachtsgemeenschap door een notitieboekje met waardevolle aantekeningen te bladeren en het daarom toch te onthouden. Dus vrouwen houden van met hun oren! Ja, heb je het gehoord? Nee, ik zal u er niet eens aan herinneren dat uw uitverkorene opgewonden zal zijn door verfijnde en originele complimenten die lijken op de ware stand van zaken. Ik zal, met jouw toestemming, wat aandacht besteden aan de pose "een man die in het oor van een vrouw kijkt". We onthouden langzaam en gedetailleerd: de oren en nek van een vrouw zijn zeer gevoelige erogene zones. En de strelingen van deze zones zijn veel spannender voor vrouwen dan voor mannen. Bovendien zijn ze aan het begin van een intieme sessie veel aangenamer en wenselijker dan je borsten met je handen vastpakken en in je slipje kruipen. Nee! Noooooo! Wacht even! Het is onwaarschijnlijk dat uw uitverkorene dat zal waarderen "opgezogen", waarvoor je waarschijnlijk naar haar toe bent gerend. Wees voorzichtig. Accurater. Lichte kusjes en zachte likjes hebben een veel sterker effect. Dit zijn vrouwen, geen mannen met een dikke huid! Dus zachtjes en soepel, verlegen en luchtige kusjes, van het oor en eronder, langs de nek en tot aan de schouders. Het sletje op de achterste rij: we komen ergens later bij de baarmoederhals. Giechel niet zo hard!

De borst is ook een erogene zone

Je kunt duizenden gissingen opbouwen waarom mannen alleen de tepel zelf als een erogene zone beschouwen en de rest van de borst negeren. Misschien komt dit door het feit dat de tepel, naar analogie met het mannelijke lid, hard en uitpuilend kan worden. Ik vraag jullie, beste mannen, om niet te veel van streek te zijn door nieuwe kennis: de tepel heeft niet altijd voldoende gevoeligheid. En een jonge man die actief de tepels van vrouwen kust en streelt, zou een zijwaartse beweging kunnen maken met een veel groter effect. Ten eerste is het helemaal niet nodig om precies staande tepels te krijgen. Bovendien bereiken sommige mannen in een vlaag van enthousiasme het zeer echte sadisme: soms moeten arme meisjes beten, eversie, rekken en andere zeer pijnlijke maatregelen doorstaan. We moeten de kinderen nog te eten geven – dan hebben we genoeg! Ondertussen hebben we het over seks, en met het oog op wederzijdse bevrediging. Ten tweede blijft de rest van de borst volledig onverdiend vergeten. Maar soms wil je zo tedere aanrakingen en kusjes in de rest van je zo geliefde deel van het lichaam. Overdrijf het alsjeblieft niet met de manier waarop je het met je handen kreukt. Beter met vingers en tong. Voorzichtig, zo liefdevol. Mrrrrr-yau!

Bedank niet voor seks

"bedankt", wat er na seks wordt gezegd, zorgt ervoor dat een vrouw zich bijna een vertegenwoordiger van een oud beroep voelt. De woorden "het was de beste pijpbeurt in mijn leven!" hoogstwaarschijnlijk zullen ze het meisje niet aanmoedigen om trots te zijn op het behaalde resultaat, maar zullen ze alleen het vernederende effect produceren dat wordt toegeschreven aan orale seks door personen die niet bijzonder geschoold zijn op seksueel gebied. En probeer daarom, tenzij je het druk hebt met een cognitief en interessant spel van de professional en haar cliënt, je dankbaarheid op een andere manier te uiten. Massage is hiervoor prima. Maar het is ook mogelijk in woorden, het fluisteren van genegenheid en tederheid zal gunstig worden aanvaard als je daarin aandacht schenkt aan haar zelf, en niet aan het mondelinge plezier dat ze zojuist heeft aangedaan. En ik zou ook apart willen zeggen: wijs het meisje niet af na seks. Helaas komt het vaak voor dat een jonge man alle denkbare en onvoorstelbare inspanningen doet, gewoon om zijn partner niet te kussen na een goed uitgevoerde pijpbeurt. Het is jammer! En trouwens, het provoceert ernstig dat deze ontmoeting misschien wel de laatste is – op haar initiatief. Maar zelfs als dat niet het geval is, zaai je er nog steeds een korreltje afkeer van orale seks in, waardoor je jezelf aanzienlijke genoegens berooft.

Wat dacht je van een scheerbeurt?

Aangezien we het over orale seks hebben, zal ik deze brandende vraag hier aan de orde stellen. In tegenstelling tot het niet minder oude dilemma "doorslikken of niet doorslikken", er kunnen geen twee meningen zijn over dit onderwerp: de haarlijn moet op orde worden gehouden. Je hoeft je natuurlijk niet te scheren – het blijkt stekelig te zijn en een vrouw zal het uiterlijk van een actief afgestemde cactus in haar bed misschien niet waarderen. En gezien het feit dat de pijngrens voor mannen veel lager is dan die van vrouwen, voor epileren "Daar" Je kunt ook niet lopen – dit zijn vrouwen, dus zij zijn bereid om te vergeven. Maar het is wel nodig om je haar op orde te krijgen! Je partner mag niets tegen je zeggen en zachtjes vloekend tegen zichzelf tijdens een pijpbeurt omdat er een haar tussen haar tanden zit, maar waarom zou je het bovenstaande proces niet aangenamer maken voor beide partijen? Trouwens, ik durf op te merken dat in het geval van een netjes bijgesneden schaambeen, de handen van een vrouw meer vrijheid krijgen, omdat ze verlost zijn van de noodzaak om het struikgewas te bestrijden dat in de mond klimt. Zou je niet de vrijheid van vrouwenhanden willen tijdens een pijpbeurt? Ja, het is trouwens wenselijk om ook te wassen. Vrouwen hebben een subtiel reukvermogen en het zal je misschien verbazen hoeveel vertegenwoordigers van de schone seks orale seks niet accepteren, juist vanwege de geur die plaatsvindt. En hij, aarzel niet, dat is er – tenzij je hem natuurlijk elimineert voordat je in negligé voor je partner verschijnt. Zo. Wat zei ik over scheren? Nou, dat is zoals gewoonlijk, op het eerste gezicht. Bovendien direct voor de nabijheid – anders wordt het geprikt. Zowel tijdens het kussen als in sommige andere situaties. Ja, en tegelijkertijd, weet je nog wat ik hier zei over geuren? Pas op met colognes na het scheren! Het blijft voor mij een verzegeld mysterie waarom de meeste colognes van mannen zo sterk geconcentreerde producten voor de bestrijding van kakkerlakken ruiken..

Welnu, wanneer is het al mogelijk om af te maken.

Technisch gezien is voortijdige zaadlozing moeilijk te beschouwen als een vorm van impotentie. De meeste gedrukte media classificeren dit probleem echter in de bovenstaande categorie. Natuurlijk kan een of twee keer zo’n overdaad worden toegeschreven aan overmatige opwinding bij het zien van een partner en alleen genieten van de visuele factor en de situatie – een intelligente vrouw zal zo’n verklaring geloven. Als je echter in dezelfde geest doorgaat, loop je al snel het risico de relatie te verliezen – althans het vleselijke deel ervan. Welnu, wat, waarom zou een vrouw seks hebben als het haar geen voldoening schenkt? De moderne geneeskunde en farmacologie bestrijden met succes het probleem van voortijdige ejaculatie, dus neem de moeite om op uw gemak naar de dokter te kijken. Schiet gewoon op, alsjeblieft! Trouwens, wat is vooral belangrijk voor dergelijke situaties – u, ik hoop, onthoud dat de natuur u ook royaal heeft voorzien van vingers (die op uw voeten tellen niet mee), evenals taal?

Dus hoe langer hoe beter?

U heeft ongetwijfeld meer dan eens gehoord over meerdere orgasmes bij vrouwen. Misschien heb je daarom een ​​idee dat absoluut geweldig is vanuit het oogpunt van altruïsme, maar absoluut ongepast vanuit het oogpunt van fysiologie: om je partner tien tot vijftien keer tot een orgasme te brengen! Het is tegen dit gedrag dat ik u wil waarschuwen. Laten we voor een beter begrip eens kijken naar de soorten vrouwelijk orgasme: er zijn clitorale en vaginale orgasmes. In het geval van een clitoraal orgasme is de toestand na bevrediging niet veel anders dan die van een man. "na": het aanraken van de geslachtsdelen veroorzaakt heel tastbare pijn, en daarom kan er geen sprake zijn van voortzetting zonder pauze. Met vaginaal orgasme gaat het een beetje beter: voortzetting van liefkozingen is heel goed mogelijk. Maar zelfs hier zou het wenselijk zijn om het niet te overdrijven – twee, drie of vier orgasmes zijn behoorlijk, en zelfs meer dan genoeg voor volledige bevrediging, dan loop je het risico je partner zo ver te brengen dat het haar de volgende dag pijn zal doen om te gaan zitten. . Ik raad je af om je partner tot een koortsachtige gedachte te leiden. "Zal het nooit eindigen. " – ze zal misschien niet snel akkoord gaan met de volgende sessie voor sekstherapie, omdat ze terecht gelooft dat je eerst de vorige moet vergeten.

Haast u niet om te experimenteren!

Een vrouw kan veel voor je doen, maar alleen als je er goed om vraagt. De moeilijkheid zit hem in het feit dat "de goede weg" vertegenwoordigers van verschillende geslachten begrijpen het heel anders. Je moet je partner niet achterna rennen om haar eraan te herinneren dat je bijvoorbeeld nog steeds geen anale seks hebt geprobeerd: dergelijk gedrag veroorzaakt eerder een reactie van afwijzing dan dat je bereikt wat je wilt. Op dezelfde manier is het onwenselijk om te zeggen dat je je als haar soevereine eigenaar wilt voelen en, als reactie op haar angstige blik, naar een sekswinkel haast voor handboeien en een zweep. Denk voor jezelf: je hebt ook tijd nodig, soms erg lang, om nieuwe ideeën en voorstellen te accepteren en te begrijpen. Het is misschien een goed idee om wat leuk leesmateriaal toe te voegen waarin je het soort activiteit beschrijft dat je ermee zou willen uitproberen. In het beste geval zal een dergelijke ontwikkeling van gebeurtenissen ertoe leiden dat uw partner u zelf een langverwacht experiment aanbiedt..

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!