Stress legt de man op de bank

Stress legt de man op de bank

Haar man als vrouw op de bank zien is op zijn minst beledigend: waarom dit zielloze meubelstuk bijna meer ruimte inneemt in het leven van een man dan zijzelf.

We besloten uit te zoeken wat de man op de bank trekt. De hele waarheid over deze vreemde connectie werd ons verteld door Oleg Borisov-Gorky.

Zelfs de beste mannen zijn niet perfect. Idealiteit als voorrecht gaven we op aan het zwakkere geslacht. Mede daarom proberen we op de bank te gaan liggen. In vergelijking met de man op de bank ziet al onze vrienden eruit als perfectie zelf. Zelfs als ze op dit moment donder en bliksem naar hem gooit.

Er zijn maar weinig vrouwen zoals de man op de bank. In de hitparade van walgelijke mannelijke verslavingen wordt het tijdverdrijf op de bank stevig vastgehouden aan de top, waar alles vooral vervelend is. Blader door damesbladen. Nergens is compleet zonder vermelding "Ridder van het trieste beeld" – mannen op de bank, deze focus van onverschilligheid en andere beschamende kwaliteiten. Zijn uiterlijk is gewoon beledigend. Vooral voor meisjes die er zeker van zijn dat er maar twee echt mannelijke functies in de natuur zijn – geld verdienen (groots) en van ze houden (tot zelfvergetelheid). Maar zelfs die meisjes die zichzelf te praktisch vinden om te dagdromen
over een prins op een wit paard, droom niet van een man op de bank. Het maakt niet uit of hij goed is, zoals Brad Pitt, of slim, zoals alle kenners van "Wat? Waar? Wanneer?" bij elkaar genomen.

"En wat ga ik doen met deze stronk op de bank?" – een goede vriend van mij was verontwaardigd na het lezen van het begin van het artikel. En een dergelijke formulering van de vraag typeert naar mijn mening perfect het fundamentele verschil in opvattingen. Beide helften van elk paar hebben verschillende ideeën over de rol van een man in de geschiedenis van een relatie. Een vrouw, als een extreem plastisch, veranderlijk en beïnvloedbaar wezen, is niet in staat lange tijd in een statische toestand te verkeren. Een vrouw heeft beweging nodig zoals lucht, dus gaat ze honderd keer per dag naar de spiegel, belt eindeloos naar haar vrienden en verandert de situatie in het appartement twee keer per week. Het proces van constante beweging creëert een van de belangrijkste vrouwelijke illusies. Namelijk: dat alles verloopt volgens het plan dat ze schetste, de meest charmante en aantrekkelijke, maar ook subtiel, intelligent en doorzichtig. Het maakt niet uit dat de efficiëntie van zo’n Brownse beweging door het leven soms nihil is. Het is beter voor een vrouw. En het punt.

Maar een man die meer dan een uur in horizontale positie op de bank kan doorbrengen, past niet goed bij het idee van een perpetuum mobile. Hij breekt plannen en past niet in het vrouwenbeeld van de wereld om hem heen. Nee, als hij doelloos zou beginnen, maar actief spijkers zou inslaan, zouden er minder claims zijn, maar ga zo maar door. Dus een vrouw wordt nerveus en boos en begrijpt de betekenis van de les niet. Hoewel, zo lijkt het, waarom zou ze? Een man beoordeelt de betekenis van een handeling in termen van de tijd en moeite die eraan wordt besteed – dat is het belangrijkste. En zijn verlangen om een ​​deel van zijn wezen op de bank te leggen, is begrijpelijk. Dit project vereist geen extra inspanningen, maar ook geen extra investeringen, en er zijn veel voordelen. In één woord winstgevende onderneming.

Oorzaken en gevolgen:

Weet je nog wat Winnie de Poeh zei? het "lzhzh" voor een reden. Wees zeker: als een man op de bank gaat liggen, heeft hij een motief..

Betekent dat het een man op de bank kan trekken in termen van oorzaak-gevolg-relaties?

Mannen weten wat vrouwen in hen hopen. Groot en niet altijd gerechtvaardigd. Wat doet een man in zo’n situatie? Klimt

uit je vel om je geliefde te verdienen voor een bontjas en een gezamenlijke vakantie op de Malediven. Of belooft dat ze dit alles zeker zal hebben in het lopende kwartaal.

Beide zijn eerlijk gezegd onverantwoordelijk. In het eerste geval – in relatie tot jezelf, in het tweede – in relatie tot haar vriendin en moeder, die direct op de hoogte zijn van je plannen. En toch. Een man pakt veel aan, omdat hij wil dat zijn geliefde gelukkig is. Maar de mogelijkheden zijn niet eindeloos. Zonder, helaas en ah. Gewoon omdat het leven zo is.

Voor de trots van een man is dit natuurlijk een vreselijke klap. Maar in tegenstelling tot een vrouw kan hij het zich niet veroorloven een kleine driftbui te gooien om stoom af te blazen. Ze kan niet, koket fladderend met haar wimpers, zeggen: "Schat, ik maakte maar een grapje, ik dacht dat het zelfs voor Murzik duidelijk was". Het lijkt erop dat alleen de zwakkere sekse het morele recht heeft op zo’n koketterie op een blauw oog. En dus, om zijn verlies adequaat te overleven en met stress om te gaan (vóór stress, weet je, de mannelijke psyche is veel kwetsbaarder dan de vrouwelijke), gaat de man op de bank liggen. Dit is een soort meditatie, die de werkelijkheid buitensluit om innerlijke kracht te herstellen. Een man heeft ook even illusies nodig. Bijvoorbeeld dat hij alles in orde heeft, en vooral thuis, dat, zoals je weet, een fort voor hem is en een schuilkelder tegen alle problemen. En hoe meer de ware stand van zaken verschilt van de illusie, hoe langer hij op zijn bank zal mediteren. En het zal niet lang en slaperig zijn.

– Op zaterdag moet je de zaailingen naar de datsja brengen, ‘zei L. bij het ontbijt. – Nou, en mam natuurlijk.
– Waarom ik? – verstikte K.
– Omdat je een man bent!

De man. Maar zaterdag ging hij naar een voetbalwedstrijd kijken, waarvoor hij overigens alle belangrijke zaken overuren afrondde. Dus laat mama de reis verzetten of iemand anders om hulp vragen. Aan mijn zoon bijvoorbeeld. En het is niet nodig om de oorlog te verklaren en te schreeuwen over onbeschoftheid en minachting. De vraag is: waarom sporen vrouwen mannen altijd aan man te zijn? Alsof alleen vrouwen weten wat het betekent om een ​​man te zijn en zich als een man te gedragen. En als je niet in hun mannelijke normen past, ga dan onmiddellijk uit de boom en begin opnieuw op te voeden.

Het is jammer, het is niet bekend op welke geheime school vrouwen wordt geleerd bevelen te geven in plaats van menselijk iets te vragen. Die hen adviseert om de solvabiliteit van mannen te beoordelen aan de hand van het aantal creditcards en labels op tastbare eigendommen. En meisjes willen niet door een roze bril naar mannen kijken? Alsjeblieft, hier is een koude douche. De kracht van de actie is gelijk aan de reactie. Wetenschappelijk gezien, de wet van Newton. Hoe meer je op een man drukt, des te wanhopiger zal hij onconstructieve weerstand bieden. Daarom, toen L. verklaarde dat K. vreselijk kinderachtig was en zich gedroeg als een grillig kind, kocht hij bier en gedroogde inktvis en ging op de bank voor de tv liggen. Dat wil zeggen, ik gedroeg me niet als een kind..

Verlangen om de mythe van de liefde van mannen voor banken te ondersteunen

"Hoe heet! – Sinitsina zucht op een benauwde mei-avond. Nu zou ijs zijn, ja, Petrovich?" Petrovich, oftewel Petya, verdraagt ​​stoïcijns de atypische benauwdheid van de lente op de bank. Hij is volkomen onverschillig voor snoep, maar absoluut niet onverschillig voor Sinitsina. Daarom stemt hij, zonder berouw over zijn sluwheid, toe: "Nou ja, in het algemeen wel".

Voor ijs ging hij niet, omdat hij met een laptop op zijn buik op zoek was naar Sinitsina, een goed begrijpelijk programma voor het bekijken van interactieve kaarten aan de telefoon, anders verdwenen de papieren altijd op onbegrijpelijke plekken. En hij was onaangenaam verrast toen ze hem twintig minuten later fel vertelde dat ze op deze manier dood zou gaan, maar het kon hem niets schelen. Omdat hij altijd alleen aan zichzelf denkt, en voor haar, Sinitsina, zal hij nooit een vinger opsteken. En in het algemeen, bla-bla-bla, vertelde Mila Kuzina haar correct, ze zal nog steeds met hem huilen.

Het was volkomen onbegrijpelijk waarom Sinitsina dit hem bijbracht. Het is volkomen onlogisch om te geloven dat u zich hierna naar het opgegeven adres wilt haasten, met vreugde in het leven en een mooie dag. Wat een man een vrouw aandoet, lijkt haar vaak onzin, iets dat als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Maar wij, verstoken van het moederinstinct, beschouwen onze zorg als een echte daad, want in plaats van onze eigen zaken te doen, besteden we energie aan het welzijn van anderen. Bovendien bewust en niet onder invloed van ongeconditioneerde reflexen. Zodat "je ligt hier onzin te lijden" Petrovich was erg gekwetst. Hij zou ijs hebben gekocht bij zijn geliefde Sinitsina, het zou nergens heen zijn gegaan. Nou, laten we zeggen, ergens anders in vijftien minuten. Maar als het meisje je bij voorbaat al als een spelbreker en een lui persoon beschouwt, wat ze met een soort van wraakzuchtige triomf aankondigt, is ze terughoudend om met haar te twisten. Maar ook om teleur te stellen.