Vuile ophaalzinnen

Vuile ophaalzinnen

Inhoud

Joao Paulo de Souza Oliveira, Unsplash

Hoe vinden vrouwen het? Hoe meisjes te verleiden?

Wat een vulgaire vragen om een ​​meisje te stellen

Lijm meisjes grappig, uitdagend, gedurfd en vies? Deze vuile pick-upzinnen zijn zowel goed als slecht. Het meisje kan lachen, slaan, wegsturen of in bed belanden. Maar je weet nooit hoe je ophaalzin eindigt, totdat je het in de praktijk probeert..

In de serie “Politieagent van Rublyovka” stelde de held Grisha Izmailov aan veel meisjes voor: “Misschien zullen we slapen?” Met behulp van natuurlijke charme slaagde de held erin om veel meisjes te verrassen, te amuseren en te verleiden met een eenvoudige ophaalzin. Het is als in een anekdote met luitenant Rzhevsky, die de dames verleidde met de zin: “Mevrouw, mag ik u een kans geven?”.

Het is niet nodig om naar moeilijke tackles te zoeken waar ze niet nodig zijn. Veel meisjes hebben al zin in seks, en je hoeft ze alleen maar van hun verantwoordelijkheid te ontlasten en ze naar bed te duwen. Je kunt een meisje maandenlang verzorgen, maar geen seks krijgen. Of, op de eerste avond met een vreemde, kun je je brutaal en vulgair gedragen, maar tegelijkertijd de schoonheid bakken. Ik kwam, ik zag, ik snapte het. Dit is wat een moderne Guy Julius Caesar zou zeggen. Vervuilde zinnen helpen het verleidingsproces sneller te laten verlopen..

Het allereerste aan een pick-uptruck is niet een hangende tong, maar uw uiterlijk. Als je naar een schoonheid toe rolt, weet ze niets van je, maar ziet ze alleen uiterlijk. Iemand die zich oprolt naar meisjes in eenvoudige, grijze en onopvallende kleding, heeft een lage kans op succes. Probeer een week lang in vrijetijdskleding te rollen en een week in een pak, overhemd en duur horloge. Je zou versteld staan ​​van het verschil in houding van meisjes. Het allereerste aan een pick-uptruck is om eruit te zien als een miljoen dollar.

Vertrouwen is de volgende stap in een pick-uptruck. Hoe vastberaden, moedig en vastberaden rol je op. Als een man zelfverzekerd een spel speelt, voelen de meisjes het meteen. Het is moeilijk om zonder vertrouwen een kennis op te bouwen, en het is helemaal onmogelijk om te verleiden..

In de pick-up, ofwel pan, of verdwenen. Er is een concept van snelle verleiding, wanneer alles op één avond, één uur of één date wordt gegeven. De verleiding van een meisje bestaat altijd uit twee delen, als je eerst elegant haar hersens hebt, en dan haar lichaam. Als een meisje met de gebruikelijke “hallo” meegaat, en dan normaal gesproken het gesprek voert, dan is alles in orde. Maar als het meisje wegrent, bezig is of negeert, kies dan het volgende meisje. Je gaat het zeker bakken.

Een meisje neemt drie soorten informatie waar wanneer ze wordt verleid:

  • Oogcontact als hij je ziet en beoordeelt.
  • Audiocontact bij het luisteren naar je tackles.
  • Kinesthetisch contact, wanneer een meisje aanraking met haar lichaam voelt.

Hier is een lijst met zinnen voor een extreme pick-uptruck. Maar ik raad niet aan deze zin in te voeren tijdens een ontmoeting. Het is beter om deze zinnen iets later te zeggen, als je al in het stadium van het verleiden van het kuiken bent.

Vieze ophaalzinnen voor meisjes

1. Je bent zo heet. Laten we de liefde bedrijven? Verdomme, ik zei het hardop?

2. Zeg tegen je borsten dat ze niet meer in de ogen moeten kijken..

3. Misschien wil je nu geen kinderen krijgen, maar we kunnen de techniek van het maken van baby’s verbeteren.

4. Waarom betalen voor een bh als ik je borsten de hele dag gratis wil ondersteunen?