Wat te doen als een man begint te “greyhound”?

Wat te doen als een man begint te “greyhound”?

Het vermogen om een ​​man voorzichtig op zijn plaats te zetten, is een van de belangrijkste vaardigheden van een vrouw in het omgaan met mannen. Dit is de basis van de belangrijkste eigenschappen voor een gelukkig gezinsleven..

Waarom zou je überhaupt een man op zijn plaats zetten? Misschien gewoon leven en van elkaar houden?

Misschien genieten een man en een vrouw gewoon van het leven, lopen handen in het maanlicht, geven elkaar cadeautjes, doen elkaar goed en zeggen leuke dingen?

Hoe ik wou dat het was. En als dat het geval was, dan zou het enige advies om met mannen om te gaan zijn: “Als je een soort van gespannen situatie hebt, zeg dan tegen je man:” Laten we samenwonen en er is geen advies meer nodig. “.

In feite is het vermogen om een ​​man relatief zacht (of niet zacht) op zijn plaats te zetten, een van de belangrijkste vaardigheden van een vrouw in het omgaan met mannen. Dit is de basis van de belangrijkste eigenschappen voor een gelukkig gezinsleven..

En wat belangrijk is, zoals de praktijk laat zien, is het beheersen van een dergelijke vaardigheid niet zo eenvoudig als het lijkt, zelfs niet in theorie, laat staan ​​in de praktijk..

De aard van mannen is immers zodanig dat ze periodiek (minder of vaker, afhankelijk van het temperament) zullen proberen om wat meer rechten te verwerven. (En dienovereenkomstig moet je ze een beetje op de neus slaan). En als mannen niet op hun plaats worden gezet, zul je moeilijkheden ondervinden om verliefd op ze te worden en ze bij je te houden. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat ze in de meest perfecte monsters zullen veranderen..

Er zijn twee belangrijke fouten in het gedrag van meisjes die hen ervan weerhouden mannen op hun plaats te zetten. De eerste fout is het “slikken” en “negeren” van de eerste, meestal zwakke, pogingen van mannen om vals te spelen, brutaal te worden, u iets onaangenaams te vertellen, enz..

De tweede veelgemaakte fout is een hysterische reactie op de poging van een man om te overweldigen.

In dit artikel zal ik kort schetsen hoe je een man op zijn plaats kunt zetten.

De eerste wet. Mannen houden niet van onzekere meisjes die zich altijd aanpassen aan mannen, en hebben geen respect voor ze. Soms noemen de meisjes ze zelf schapen.

Ik zal nu een vrij algemeen gedrag schrijven van meisjes met jongens (mannen).

Het meisje ontmoet de man. En veel meisjes proberen in alles en volledig om zich aan de man aan te passen. Ze ontmoeten elkaar wanneer het hem uitkomt. Ze praten over waar hij in geïnteresseerd is. Ze gaan waar hij maar wil. Samen gaan ze naar die bekenden naar wie hij wil. De meisjes proberen enkele extreem kleine aanvallen te verzachten, enz..

Tot op zekere hoogte moet natuurlijk ook rekening worden gehouden met de belangen van een man. Ik heb het echter over die nogal talrijke gevallen waarin een meisje haar interesses bijna volledig vergeet..

En dan, na een tijdje, kan het meisje al een kleine gids schrijven over “Hoe je een monster kunt opvoeden van een gewone jongen.” Er kunnen andere variaties zijn op het thema: “Alle mensen zijn geiten” of iets dergelijks..

Dus vroeg of laat, maar de man begint kleine “hapjes” in uw adres. Als u ze op de juiste manier stopt (zie hieronder), zullen ze na een tijdje steeds minder frequent worden en dan bijna onzichtbaar. En natuurlijk omgekeerd. Als je ze niet tegenhoudt, zullen ze geleidelijk sterker en sterker worden en op een gegeven moment zul je niet met zo’n man kunnen leven, omdat hij ondraaglijk zal worden.

Daarom het eerste advies. Beschouw de psychologie van mannen en let allereerst op de kleine “windhonden”. Laat ze natuurlijk niet niet meer reageren..

Wat kan … zijn "windhond"?

Ik zal je hieronder een paar voorbeelden geven. Maar u hoeft zich natuurlijk niet alleen tot hen te beperken. Het belangrijkste is het “handschrift”, de essentie.

Voorbeeld 1. Jij, als een voorbeeldig meisje, besloot om een ​​soort voedsel voor je man te koken. Ik weet niet wat dit is. Misschien salades, misschien soepen, misschien cakes. De man kauwde dit allemaal nederig op je feestmaal en neuriede zelfs zoiets als dankbaarheid.

Na een tijdje begint hij echter te praten over hoe de salade plotseling niet zo vers bleek te zijn dat hij niet elke dag hetzelfde gerecht kan eten. En over het algemeen moet hij apart koken, en bovendien eet hij niet uit de koelkast en moet hij elke keer een nieuw gerecht koken. (Dit zijn niet mijn ideeën, maar een echte situatie).

Voorbeeld 2. Een man die voorheen uw capaciteiten en kennis “plotseling” bewonderde, begint te veranderen. “Opeens” blijkt dat je “dit niet begrijpt, maar je begrijpt er niets van, maar hij weet beter wat en hoe”.

Ja, en oké, als hij dit op een beleefde manier en alleen privé zei over een aantal belangrijke kwesties. Maar nee. Hij praat erover in het bijzijn van andere mensen en snijdt je zelfs af als je iets zegt.

Dit is natuurlijk een echte “windhond”.

Voorbeeld 3. Hier zijn enkele kleine voorbeelden.

De man is erg laat voor de vergadering. We hebben het niet over een eenmalige onbedoelde of redelijke vertraging, maar over systematische vertragingen of te laat komen voor een zeer belangrijke vergadering zonder telefonische waarschuwing..

De man begon constant beloften te vergeten die erg belangrijk voor je zijn. (Die zijn duidelijk erg belangrijk of je hebt hem er meerdere keren over verteld.).

Een man stopt meestal met het doen van iets in huis. Tot het punt dat wanneer ze hem bellen, hij niet zelf kan “komen”, maar zegt dat je hem een ​​telefoon moet brengen.

Dus laten we een beetje teruggaan en herhalen. De aard van mannen is zodanig dat ze in relaties met vrouwen (en onderling) periodiek ‘schermutselingen’ plegen, vooral als de relatie niet vaststaat. De eerste greyhounds vinden meestal plaats in extreem vette vormen. Als ze onopgemerkt blijven door de vrouw, verschijnen er nieuwe en nieuwe. Geleidelijk aan kan een man volledig oncontroleerbaar worden of op zijn minst slecht beheerd gedrag..

Daarom moet de man periodiek worden geplaatst. Als dit op tijd en correct gebeurt, is de man helemaal niet beledigd door het meisje (of niet lang), wordt zijn gedrag gecorrigeerd en begint hij zijn vriendin meer te respecteren. Het hangt er ook van af of een man je trouw zal blijven of zal veranderen.

De vaardigheid om een ​​man op zijn plaats te zetten is een absoluut noodzakelijke vaardigheid voor een meisje, behalve in gevallen waarin ze communiceert met een man die te onzeker is over zichzelf. Het is gewoon een must om af en toe zelfverzekerde en succesvolle mannen op hun plaats te zetten. Ik zou meer zeggen. Het is bijna onmogelijk om een ​​zelfverzekerde en succesvolle man te plezieren zonder te weten hoe hij hem op zijn plaats moet zetten. Dit is een element van koketterie..

Nu denk ik dat het duidelijk is waarom je het vermogen moet ontwikkelen om een ​​man in zijn plaats te zetten. Dit geeft je:

het vermogen om in principe verliefd te worden op een normale man. Als deze vaardigheid er niet is, zal de man vroeg of laat vertrekken, ook al is hij toevallig getrouwd.
je kunt een gewone man niet in een complete geit veranderen. En veel meisjes en vrouwen doen het redelijk goed..

Ik herhaal nogmaals dat dit onderwerp een van de moeilijkste is om te begrijpen en te bestuderen. Een man zal tenslotte niet zomaar zijn positie opgeven. Om hem op zijn plaats te krijgen, heb je in de eerste plaats een zeker zelfvertrouwen nodig. Ten tweede moet je manipulatie zien en kunnen weerstaan..

Immers, als je je naar ‘hem’ gedraagt, kan hij je vertellen dat hij goed met je is, dat niemand behalve jij hem begrijpt en hem niet accepteert, samen met zijn tekortkomingen. Wanneer je hem op zijn plaats probeert te zetten, kan hij zeggen dat je hem niet accepteert, wat voorheen goed was, maar nu voelde hij zich slecht bij jou en soortgelijke manipulatieve uitdrukkingen en druk.

Laten we nu verder gaan met het tweede punt, en dan gaan we terug naar hoe we daadwerkelijk een man op zijn plaats kunnen zetten.

Tweede wet. Mannen houden niet van hysterie.

Om de een of andere reden is dit punt voor sommige meisjes ook niet erg duidelijk. Een meisje dat in het geval van een belangenconflict in een emotionele inzinking (hysterie) begint te vallen, verliest onmiddellijk niet alleen een paar punten in de beoordeling van de man, maar glijdt onmiddellijk met de helft naar beneden, zo niet meer. (afhankelijk van het type storing).

En zelfs als het meisje op dit moment iets bereikt, kan deze beïnvloedingsmethode op de lange termijn niet als effectief worden beschouwd. Waarom? Omdat mannen niet van hysterische vrouwen houden..

Een vrouw is natuurlijk geen robot en kan soms de controle over zichzelf verliezen. Daar is niets bijzonders aan. Als dit echter een standaardmanier is om resultaten van een man te behalen, dan is het beter om andere, veel betere, onder de knie te krijgen..

Voorbeeld. Een vriendin van mijn vrouw denkt dat ze weet hoe ze mannen op hun plaats moet zetten. Hoe gebeurde dit? In het geval van een conflictsituatie kan ze gemakkelijk een man “waar te gaan” sturen en tegelijkertijd een beetje driftbui krijgen, vaak zelfs in de aanwezigheid van vreemden.

Het maakt niet uit of we het hebben over conflicten op het werk of over andere relaties..

Helpt het haar om mannen op hun plaats te zetten??

Zonder twijfel. Vervolgens proberen mannen de communicatie met haar te vermijden. Dit op het werk na enige tijd kwam tot uiting in het feit dat een vrouw begon te werken in een positie die praktisch geen interactie met andere mensen vereist (het is duidelijk dat het loon ook is gedaald), en er zijn constante problemen in de relaties met mannen buiten het werk..

Uit dit voorbeeld kun je opmaken dat “hysterici”, zoals mannen ze noemen of bitches, mannen helemaal niet leuk vinden, ongeacht wat populaire boeken zeggen. (Meer precies, onder de teven worden alleen zelfverzekerde meisjes bedoeld die weten hoe ze voor zichzelf op moeten komen, en geen teven in de letterlijke zin van het woord).

En in de gesprekken van jongens hoor ik heel vaak hoe een man als reden dat hij een meisje niet leerde kennen of verder vertrouwde, juist is dat het meisje een “teef” of een hysterisch persoon is..

En laten we nu twee soorten verkeerd gedrag van meisjes samenbrengen die niet toestaan ​​dat mannen op hun plaats worden gezet of op hun plaats kunnen worden gezet, maar met hun daaropvolgende vertrek..

Het eerste gedrag is het gedrag van een meisje dat het in alles eens is, dat zich aanpast aan de belangen van een man. Het is duidelijk dat het met dergelijk gedrag onmogelijk is om iemand te ‘bouwen’ en daarom drijft vrouwelijk geluk weg, samen met het gebrek aan dergelijke vaardigheid..

Het tweede gedrag is hysterie met verlies van controle over emoties. Dit is hoe vrouwen zich gedragen als hun man het echt snapt. Verrassend genoeg worden de eerste en tweede soorten gedrag vaak gecombineerd bij hetzelfde meisje..

Dat wil zeggen, aan het begin van haar kennismaking met een man, zwijgt ze en probeert ze de man te plezieren (om het te leuk te vinden). Irritatie met mannelijk gedrag, waarbij de belangen van het meisje nergens in worden gestopt, hoopt zich echter geleidelijk op en het meisje explodeert.

En dan kan het meisje niet meer stoppen. Ze begint te praten over wat haar vandaag niet past. Dan komt het gesprek op wat er gisteren is gebeurd. Dan het feit dat zijn ouders haar niet respecteren, en hij zei niets. Dan dat hij zich niet zo gedroeg in het bijzijn van haar vrienden. Omdat de bloemen niet hetzelfde waren toen hij ze de laatste keer gaf. Toen gaf hij te lang bloemen, maar zulke geschenken gaf hij niet. Later…

En dus gaan we langs de associatieve ketens, en de emoties worden steeds hoger. Dan kunnen de gerechten in actie komen, die op de grond klopt. Hier kun je elkaar zoveel beledigingen vertellen die niet zo gemakkelijk te vergeven zijn. (Of onmogelijk).

Een dergelijke hysterie, zelfs een zeldzame, kan alles en voor altijd vernietigen.

Waar komen we naartoe?

De conclusies zijn duidelijk. Als je wilt leren hoe je een succesvolle (dat wil zeggen redelijk zelfverzekerde) man kunt vasthouden en gelukkig kunt leven, dan hoef je alleen maar te leren mannen op hun plaats te zetten, terwijl je de twee eerdere gedragsfouten vermijdt, dat wil zeggen geduld en stilte, of hysterie.
Hoe mannen op hun plaats te zetten?

Het algoritme is simpel. Het belangrijkste bij de uitvoering ervan is meer moed. Laten we naar voorbeelden kijken.

Eerste voorbeeld. De man onderbreekt het meisje. (Wat op zichzelf niet helemaal beleefd gedrag is)

Meisje: – Waarom stoor je me? Dat vind ik niet leuk. Onderbreek hem alsjeblieft niet.

Of analyse later. – Ik vond het niet leuk dat je me onderbrak. Je luisterde niet eens naar me, enz..

Commentaar. Hoewel de zinnen eenvoudig zijn, denk ik dat de betekenis duidelijk is. We staan ​​fout 1 niet toe, omdat we zeggen wat u nodig heeft. We maken geen fout 2, omdat we het over het onderwerp hebben, we gaan niet opzij, er zijn geen speciale emoties van wrok, we zeggen gewoon hard (of gematigd) en dat is alles..

Voorbeeld twee. De man is ontevreden over het meisje. Ze waste hem niet goed, streelde het verkeerd en vergat toen suiker in zijn koffie te doen.

Meisje: – Als je niet van koffie houdt, zet het dan zelf. (wissen, gladmaken)

Als je het echt helemaal doorhebt (gewoon absoluut, en niet zo “je wilt gewoon”), dan kun je luidkeels tegen een stoel of een kopje op tafel slaan. Volg in dit geval natuurlijk de veiligheidsregels..

Als uw man vatbaar is voor agressie, dan hoeft u hem niet “op te voeden”, maar moet u van hem wegrennen. Ik herhaal het nogmaals – als je een agressieve man hebt die zijn hand naar je opheft, heeft het geen zin hem opnieuw op te leiden, zo snel en zo ver mogelijk van hem weg te rennen.

Daar is genoeg voor. Je kunt nog een paar woorden zeggen OVER HET ONDERWERP, en niet naar rechts of naar links.

Commentaar. Nogmaals, ik herhaal dat je zo snel mogelijk moet onderwijzen, en maandenlang geen wrok moet opbouwen. Gedrukt, meer gedrukt. De man deed een stap achteruit, hij hoefde niet verder te drukken. Leg gewoon al op zeer lage toon uit wat je nodig hebt. Zwijg niet, denk niet dat hij uw gedachten moet lezen en begrijpt waarom u door hem beledigd bent. Leg uw onvrede uit en wat voor u precies vervelend is en wat u idealiter wilt zien.

Het is erg belangrijk om het verschil tussen de juiste druk en hysterie te begrijpen. In termen van intensiteit mag druk (een man slaan) niet verschillen van hysterie. Het verschil is dat het ten eerste snel stopt nadat de man zich terugtrok. Ten tweede is de druk beperkt tot een bepaald gedrag van de man, waar het meisje niet gelukkig mee is. U hoeft niet naar links en rechts te gaan om al uw onuitgesproken grieven binnen een paar weken of zelfs jaren van kennis te krijgen, zelfs als u dat echt wilt.

Zoals u kunt zien, is alles in de implementatie vrij eenvoudig..

Maar het lijkt alleen zo. In feite is de psychologie van meisjes dat ze nooit zo met elkaar praten. En als ze praatten, zijn de meisjes per definitie geen vrienden meer..

Daarom kunnen veel meisjes zich niet eens voorstellen dat het mogelijk (en noodzakelijk) is om niet met de vijand te praten, maar met de geliefde man. Maar wat te doen. Dus mannen zijn gerangschikt, zo zijn hun instincten. En in bijna elk gelukkig gezin weet een vrouw hoe ze een man op zijn plaats moet zetten. Het belangrijkste is om niet te ver opzij te gaan, zowel geduld als hysterie. Het is net zo belangrijk om een ​​man zo snel mogelijk op zijn plaats te zetten, als “verpest”, en niet na enige tijd.

Hierover zullen we misschien eindigen. Alles lijkt niet zo moeilijk te zijn als het in eerste instantie leek, althans dat hoop ik. Natuurlijk wil ik je nog veel meer vertellen. Je kunt tenslotte een man op zijn plaats zetten met behulp van humor. (meer gek natuurlijk) Je kunt een man op zijn plaats zetten met behulp van gebaren. Je kunt een man op zijn plaats zetten met de hulp van andere mensen.

In de meeste gevallen zullen bij een gewone man echter zelfs de tools die ik in het artikel heb geschetst, voldoende zijn. Bovendien zal ik door de grootte van het artikel niet te veel naar rechts en naar links kunnen uitbreiden..

Onthoud het belangrijkste. Het geluk van vrouwen is bijna onmogelijk zonder het vermogen om een ​​man op zijn plaats te zetten, althans op primitief niveau. De meeste vrouwen leren deze vaardigheid vroeg of laat en je zult zeker slagen..