Zeven regels om de perfecte minnaar te worden

Zeven regels om de perfecte minnaar te worden

Inhoud

Met deze zeven eenvoudige tips kan elke man, zonder enige training, gunstig afsteken tegen de achtergrond van de rest van de ‘sterke helft’.

Experts vertelden hoe je de perfecte minnaar kunt worden zonder een cent uit te geven aan sekstraining.

Dus als je de perfecte minnaar wilt zijn, lees dan de volgende zeven regels opgesteld door Cosmo..

1. Stop met luisteren naar andere mannen

Vergeet het advies van medeseks: de meeste mannen die denken dat ze honderden, duizenden orgasmes hebben afgeleverd, zijn in feite nooit hun bron geweest..

2. Stop met te denken dat alles om je lul draait.

Een lid is een hulpmiddel om van je plezier te genieten, en als het plotseling gebeurt dat een vrouw het alleen nodig heeft, is dat veel geluk, niet de norm. Niemand van ons komt zomaar uit de aanblik van een rechtopstaande fallus met een lengte van 18+, de cultus van dit orgel is gemaakt en ondersteund door de mannen zelf.

3. Leer het materieel

Er zijn, zij het niet veel, maar wel voldoende boeken van hoge kwaliteit over seks en seksualiteit, waarin ze praten over de fysiologie van vrouwen en het onderzoek ervan: bijvoorbeeld ‘How a Woman Wants’ door Emily Nagosaki of ‘Viva la vagina’ door Nina Brockmann en Ellen Steuken Dahl. Wil je een goede minnaar worden – lees ze, niet mannenforums.

4. Leer de taal te gebruiken waarvoor het bedoeld is

Nee, niet om te beffen, maar om een ​​vrouw te vragen wat ze leuk vindt en wat niet. Mensen zijn anders, en wat het ene meisje aanbidt, veroorzaakt alleen braken bij het andere. Er is geen verplicht programma voor goede minnaars dat voor iedereen werkt. En nog meer: ​​dezelfde partner wil misschien verschillende dingen, afhankelijk van haar humeur of gezondheidstoestand..

5. Bescherm uzelf

Noch een onderbreking, geen kalender, noch een gebed, noch het verleggen van de verantwoordelijkheid voor deze kwestie naar een minnares, noch de magische zin ‘Je wordt niet voor de eerste keer zwanger’, noch de superkracht om ‘schone’ meisjes met het oog te definiëren zijn niet geschikt hiervoor – alleen condooms. Een vrouw kan alleen een orgasme krijgen als ze zich veilig voelt, en geloof me, het is erg moeilijk om in de comfortzone te komen als ze erover nadenkt of haar partner gezond is en of ze een abortus moet ondergaan..

6. Zorg goed voor jezelf

U moet uw gezondheid in de gaten houden: gastritis en tanden die niet op tijd zijn genezen, zijn niet alleen schadelijk voor u, maar ook onaangenaam voor een vrouw – de geur uit de mond die door de ziekte wordt veroorzaakt, kan door geen enkele luchtverfrisser worden verborgen.

7. Stop met terugdeinzen voor seksspeeltjes

Neem het als vanzelfsprekend aan: een orgasme van een vacuüm clitorisstimulator verschilt niet van het beruchte “vaginale” orgasme, dat om de een of andere reden als het enige echte wordt opgelegd. Seksspeeltjes zijn een gegarandeerde manier om een ​​vrouw te plezieren.

Lees het laatste nieuws uit Oekraïne en de wereld op het UNIAN-kanaal in Telegram